sunnuntai 8. tammikuuta 2012

Lenkkeilyä pakkasessa

Joulukuun lopussa leuhotin rantaankuntoon 2012 puolesta. Vaikkakin täytyy myöntää että täysin ilman herkkuja en ole ollut, olen siitä huolimatta hukannut kilon johonkin matkan varrelle.

Viimeksi äsken kävin hölkkälenkillä, vaikka hirvitti kuinka keuhkot kestää pakkasessa. No, hyvin kesti kun hölkkäili rauhallisesti. Yritin ottaa lopuksi spurtin mutta siitä ei tullutkaan mitään. Jääkööt ne sitten leudommille ilmoille.
Tässä meidän vuoristokoira demonstroi kuinka kylmä täälä onkaan! Hrr...

Täytyy alkaa venyttelyhommiin, ja sitten syvennyn muiden blogeihin joissa en ole ehtinyt pariin päivään käydä ollenkaan!

Puhtia ensiviikkoon! :)

Ansku

6 kommenttia:

 1. Hih Demilläkin niin söpösti turpa huurussa :D

  Itsekin kävin tänään juoksemassa, mutta täällä meillä ei ollut kuin parisen astetta miinuksen puolella joten erittäin sopiva juoksusää! Itselleni sellainen sopiva pakkasraja on about -10 astetta, sen kylmemmässä alkaa ottaa liikaa keuhkoihin.

  Energistä viikkoa sinullekin <3

  VastaaPoista
 2. Mä kävin tänään myös lenkillä ja täytyy kyllä sanoa et toi -10 mitä meillä oli tuntuu melko pahalta. Tosin kyllä se siitä taas helpottaa kun tottuu, tää oli kuitenkin ensimmäinen kunnon pakkaspäivä ainakin täällä meillä.

  VastaaPoista
 3. Mikä söpöläiseläin! :D

  Ite en pysty pakkasessa oikein lenkkeillä, lievä astma hankaloittaa hommaa. :/ Pitäisi varmaan kuitenkin käydä vähän koittamassa, miten se henki kulkee. Muutenkin on ollut vähän hiljaista tuolla liikuntarintamalla viime aikoina. Mistä sitä motivaatiota taas löytäisi?

  VastaaPoista
 4. Hih, kunnon routaparta. :)

  Yhdyn tohon Niinan kommenttiin... Motivaatiota kyllä oikeastaan on, mutta vielä puuttuu se liikkeelle paneva voima. Tsemppiä sulle kuntoiluihin. :)

  VastaaPoista
 5. Teillähän on saman rotuinen hauveli kuin minun vanhemmilla. Ihana otus!

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!