torstai 26. tammikuuta 2012

Musta linja jatkuu

Tänään onkin ollut kiva päivä! Eikä suinkaan vain siksi että olin tänäänkin shoppailemassa, vaan siksi että vaikka olinkin työpaikallani, en joutunut varsinaisesti tekemään töitä.

Meillä oli EKG koulutusta, ja se oli aivan loistava. Kerrankin on niin ettei ole mitään negatiivista sanottavaa. Täyttä asiaa 7 tuntia, höystettynä loistavilla esimerkeillä. Yksi hauska katsottiin You tubesta.

Ja tietenkin se on aina plussaa kun ei tarvitse pukeutua työvaatteisiin vaan ihka omiin. Tällaisessa asussa istuin oppimassa.

Näköjään aika tummanpuhuvalla linjalla jatketaan, niinkuin eilenkin.

Jää nähtäväksi löytävätkö pastellivärit vaatekaappiini, ne kun rynnistävät taas keväällä muotiin. Ainakaan nyt en tunne minkäänlaista vetoa vaaleanpunaiseen ja muihin hattaraväreihin. Jalokivivärit, sekä kaikki kirkkaat värit kiinnostavat kyllä. Tai no, vaalean keltaisen kohdalla voisin tehdä poikkeuksen. Mitä värejä sinä himoitset vaatekaappiisi?

Sitten ulkoilemaan! Illan jatkoja!

Ansku

11 kommenttia:

  1. Ihania nuo teidän kodin pinnat, katselin tota takkaakin aiemmissa asukuvissa... Kuvat on ilmeisesti siis jo uudesta kodista? :) En ole ehtinyt kovin paljon blogeja viime aikoina lueskella, joten ihan pihalla ihmisten tapahtumista! ;)

    VastaaPoista
  2. Joo, ollaan muutettu viimevuoden loppupuolella :) Ihanaa on täälä asua, onneksi löytyi kiva koti.

    VastaaPoista
  3. Musta toimii aina, mitä sitä hyvää vaihtamaan :D Kyllähän sitä keväämmällä sitten voi kokeilla jotain muutakin kuin mustaa ja valkoista, esim beigeä hih :D Minä vaan en yksinkertaisesti voi sille mitään etten osaa enkä tykkää käyttää mitään pastellivärejä tai kirkkaita värejä. Tylsä pukeutuja taidan olla joo!

    Ihana asusi! Minä tosiaan nautin siitä että saan joka päivä pukeutua töihin omiin vaatteisiini, käyttäisin ehkä vielä enemmän hameita, mutta yritän välttää ylilyöntejä ettei tule sellainen "diivamainen" olo :) No keväällä sitten enemmän uskaltaa hamelinjalle.

    Ihanaa viikonloppua sinulle murunen!<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei ole lainkaan tylsää pukeutua oman tyylinsä mukaisesti. Tylsää olisi se että pukeudut johonkin mistä et edes pidä, ja se näkyy susta.

      Sun tyylisi on ihana! :)

      Poista
  4. Mulla meinas tulla ihan pää kipeeksi kun kävin toissapäivänä Ginassa ja siellä oli joo pastelliväriä vaaterekit väärällään :D Mut kaipa siihen sitten tottuu niin kuin moneen muuhunkin asiaan kun tarpeeksi kauan katselee ...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinpä, onhan legginsseihinkin totuttu, ja mitä muita näitä nyt on ollut :)

      Poista
  5. Hahah, toi video oli ainakin sitä täyttä asiaa. "I like that boom boom..." :D

    Ihanasti sulla hiukset tuossa kuvassa ja ihana kaulus tuossa neuleessa.

    Kyllä smaragdin vihreä, rubiini ja topaasi saavat mun ääneni, joten jalokivien perässä mennään täälläkin.

    Mahtavaa viikonloppua kauniille! ^^

    VastaaPoista
  6. Juu video oli loistava, ja ihan totuudenmukainen :)

    Aijjai, munkin tekisi mieli hankkia joku ihana smaragdin vihreä juttu kevääksi. Saas nähdä mitä sitä keksisi... :)

    VastaaPoista
  7. Tilasin Nellyltä kivan pitkän vihreän puseron, can't wait. :) Ootko muuten tilannut mitään sieltä niiden kenkien jälkeen? :D Taisi viedä shoppailuhimot vähäksi aikaa. Oon viime aikoina ollut tosi tyytyväinen Nellyltä tulleisiin tuotteisiin, musta niiden palvelu ja pakkaustapa on parantunut huomattavasti. Tuli tää vaan mieleen, kun luin yhtä vanhaa postausta, jossa kumpikaan ei ollut kovin tyytyväinen Nelly-tilauksiinsa. :D

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!