torstai 5. tammikuuta 2012

Tuotteet kiharoille

Päästäni kasvaa vain suoria hiuksia. Sellaisia itsepäisiä, jotka eivät halua taipua kiharalle. Joskus olen saanut maaniteltua ne taipumaan tahtooni, mutta tunnin kuluttua kiharoista on muisto vain. Joskus taas olen laittanut niihin niin paljon erilaisia aineita, että hiuksilla ei ole ollut vaihtoehtoa. Kostoksi ne ovat menneet aivan liikumattomiksi ja koviksi.

Nyt siihen on tullut muutos. Sain Joulupukilta kauan himoitsemani kihartimen, ja kävin shoppailemassa myös tarvittavat aineet kiharan rakentamiseen. Kokeilin uudenvuoden aattona tätä comboa ensimmäistä kertaa ja kyllä, nyt saan vihdoin kauniit, kestävät ja liikkuvat kiharat.

Pesin hiukset ja pursotin tennispallon kokoisen määrän Wellaflex 2nd day muotovaahtoa kädelle ja siitä tasaisesti hiuksiin harjaa apuna käyttäen. Kuivasin hiukset pää alaspäin jotta tyveen tulisi hiukan kohotusta.

Pullossa lukee näin: joustavaa extra voimakasta pitoa ja upeaa tuuheutta kampauksellesi jopa kaksi päivää. FlexVolume depot muodostaa tyynymäisen rakenteen, joka antaa hiuksillesi välitöntä lisätuuheutta. Säilyttää hiuksesi joustavuuden. No, en tiedä siitä tuuheudesta, itse laitoin tuotetta kampauksen pohjalle karheutta ja rakennetta tuomaan.

Sitten vuorossa ihmeaine josta sain syyttää kestäviä kiharoita, yhdessä Remingtonin huippuhyvän kihartimen lisäksi. Suihkuttelin Goldwellin styleSign Curl Twist Aroundia kuiviin hiuksiin ennen kihartamista.

Seuraavaa luvataan: pitkäkestoisiin, upeisiin kiharoihin. Luo kestäviä kolmiulotteisia kiharoita. Sopii jopa suoriin hiuksiin. Erittäin pitkäkestoinen. Sisältää Thermo-protect-lämpösuojan ja värinsuojan.

Voin kertoa, tästä en luovu. Skeptisenä aineen teholle suihkuttelin tätä hiukan liikaa, vähempi olisi riittänyt ihan hyvin. Suuri plussa lämpösuojasta joka sisältyy tuotteeseen!

Kiharan kiinnittämiseen hankin Wella professionalsin aerosolittoman hiuskiinteen, jonka pito on 2/4. Suihuttelin hiuksiin kauttaaltaan tarpeeksi kaukaa.
Ja näin seisoo pullon kyljessä: koe ainutlaatuinen muotoilun ja pidon välinen tasapaino. Työstä ja kiinnitä luovia tyylejä wet-to-dry-hiuskiinteellä.

Käytin kaikkia näitä aineita ja välinettä tosiaan ensimmäistä kertaa, joten luulen että tässäkin harjoitus tekee mestarin. Tästä on hyvä jatkaa, ainakin tuotteet ovat hyviä.

Ansku

10 kommenttia:

 1. Pitäisi itsekin jaksaa joskus panostaa kunnolla ja laittaa kunnon mömmöt päähän ja sitten kihartaa, mutta kun se on niin työlästä hommaa :D Ja ensiksi pitäisi varmaan hankkia sen kunnollinen kiharrinkin :P Tosi nätit kiharat sait aikaiseksi :)

  VastaaPoista
 2. Tiia, hanki toi Remington, sit ei oo vaivalloista :)

  VastaaPoista
 3. Tosi kivat kiharat! Tiedän tunteen, kun kiharat eivät millään tunnu pysyvän sitä tuntia pidempään. Taitaa olla pitkien hiusten kiusaus ja ehkä hiuslaadunkin, jos sullakin on sellainen silkkisen liukas hius. Mutta hyvä, että oot löytänyt hyvän kihartimen ja hyvät aineet, joilla tehdä pysyviä kiharia. :)

  VastaaPoista
 4. Ihanat kiharat! Musta tuntuu, ettei mulle tehoa mitkään tökötit, kun tukka on jo suoristunut puoliksi muutaman minuutin päästä. :)

  VastaaPoista
 5. Oi ihanat kiharat olet loihtinut!
  Minäkin tarvitsisin uuden kihartimen, niin ja suoristusraudan, vanha vetelee jo viimeisiään :D

  VastaaPoista
 6. Upeat kiharat! Itse olen jotenkin todella laiska kihartamaan hiuksiani ja lopputulos on aikas usein sellainen epäsiisti. Kai sitä pitäisi vain jaksaa kärsivällisesti muutaman kerran harjoitella, jotta oppisi oikean tekniikan. :)

  VastaaPoista
 7. Ihanaa Loppuvuotta Anskulle :)

  VastaaPoista
 8. Hienot kiharat! Oon itse harkinnut kans tuon remingtonin hankkimista! :)

  VastaaPoista
 9. Catherina, mulla on aika lasimainen hius joten haastetta riittää! :D

  Minna, koita noita aineita, mulla autto ne!

  Sofiina, hanki sitten se GHD :)

  A&S voi kiitos! Tuolla kihartimella saa tosi nopeesti kiharan aikaiseksi. Suosittelen!

  aha, hih, sitä riittää! kiitos samoin! :)

  Anna, kiitti :) Se on huippuhyvä, hanki ihmeessä!

  VastaaPoista
 10. Kokeilin itse tuota kiharanestettä jossakin kohtaa ja se oli kyllä muistaakseni myös parasta mitä itse olen käyttänyt. Pitänee varmaan ostaa sitä taas lisää :) Mutta ihanat kiharat olet saanut erittäin hyvällä kihartimella :) Kiva postaus :)

  http://tartu-hetkeen.blogspot.com/

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!