sunnuntai 15. tammikuuta 2012

Tupaantuliaiset

Kauan odotetut tuparit olivat eilen. 15 tuntia yhtä juhlaa vain! Sitten muutaman tunnin yöunet ja tänään oli muorin kasiviis bileet lounaan muodossa.

Lauantaina klo 16 oli kutsuttu ensin meidän kummankin perheet ja mun pari kaveria lapsineen. Bileet jatkui niin että seiskalta paikalle tuli loput kaverit. 30 ihmistä oli kutsuttu ensimmäiseen "kattaukseen" ja saman verran illalla. Ihan kaikki ei tullut, mutta kyllä täälä väkeä oli ihan riittävästi silti. Jossainvaiheessa naureskeltiin että seuraava talo mikä ostetaan, on isommalla eteisellä.

En ehtinyt ottaa asukuvaa erikseen, joten tässä pari kuvaa jossa bileasu näkyy. Mun kanssa kuvassa on osa maailman parhaista tytöistä.
Jos ihmettelet mitä mulla on jalassa, niin villasukathan ne.
Hain tuparikakun Pito-Piioilta, tekijänä oli tämän blogin kirjoittaja. Siinä on meidän talo
ja Demi-koira tietenkin vahtimassa pihaa.
Hyvää oli, ja asiointi sujui hienosti. Suosittelen lämpöisesti.

Nyt on aika väsy, sillä bileet venähti aamukuteen asti, ja nukkumaan kömmittiin seiskalta. Baariin ei lähdetty. Vietettiin viimeisten vieraiden kanssa mukavaa aikaa tanssien ja vähän laulaenkin. Kädenvääntöäkin harrastin ja nyt on haukkari ihan jumissa! Oli superhauskaa, ja oikeastaan juuri sellaista kuin olin salaa toivonutkin.
Nämä taisivat olla elämäni viimeiset omat tuparit(ellei tapahdu jotain ihan kamalaa)... Nyt lahjoja tutkimaan ja nukkumaan. Pus pus!

Ansku

12 kommenttia:

 1. Kuulosti olleen varsin hauskat juhlat ja väkeä oli aika rutkasti. :) Hieno tuo kakku ja makukin oli varmaan ihan mainio. ;)

  Onnea vielä uuteen kotiin! ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, hauskaa riitti! Ja kiitos paljon :)

   Poista
 2. Ihana kakku! Onnea uuteen kotiin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu oli kiva saada kerrankin vähän erilainen :) Kiitos!

   Poista
 3. Tosi upea kakku! Paljon onnea uuteen kotiin! :)

  VastaaPoista
 4. Mahtava ja hauska tuo kakku :D

  VastaaPoista
 5. Onnea uuteen kotiin myös täältä :)

  VastaaPoista
 6. Minäkin haluan vielä uudelleen toivottaa oikein paljon onnea uuteen kotiinne <3 Se vaikuttaa tosi kivalta, ja vautsi miten upeana talon emäntä olikaan, villasukkineenkin :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihii, olen niin vilukissa että ohuiden sukkisten kanssa se oli ihan välttämättömät! :) Kiitos onnitteluista!

   Poista

Kiitos kommentistasi!