perjantai 3. helmikuuta 2012

Sri Lankaan - Cinnamon Lakeside Colombo

Huomena on se ihana päivä. Päivä jolloin lentokone nousee Suomen kylmältä maankamaralta, ja ottaa suunnkseen Sri Lankan.

Vietämme suurimman osan lomastamme saaren alaosassa, ja käymme kahdessa-kolmessa eri paikassa. Kahdeksi viimeiseksi yöksi majottaudumme Sri Lankan pääkaupunkiin, Colomboon. Luulen että kaupunki on samaa tasoa kuin Intian ja Filippiinienkin pääkaupungit, joten en odota liikoja kaupungin kauneudesta tai oikeastaan muustakaan. Paljon ihmisiä ja sekasortoa. Syyt miksi yövymme Sri Lankan suurimmassa kaupungissa, on suuri merkkioutlet, mihin ystäväni minut ylipuhui, sekä se että lentomme lähtee aamupäivällä, ja on mukavampi olla lähtökaupungissa valmiina.

Alkuperäinen suunitelma oli viettää Colombossa vain yksi yö, mutta kiire siinäkin tulisi. Kiire on viimeinen mitä haluan lomallani kokea. Kiire ja stressi. Yök. Niitä saa kokea arkena tarpeeksi. Päätimme hiukan hemmotella itseämme loman viimeisinä päivinä, ja juhlia samalla tulevaa kihlajaisvuosipäiväämmekin. Varasimme ihanan, hyvätasoisen hotellin Colombosta.
Piipahdamme ostoksilla, ja loppuajan aiomme nauttia auringosta uima-allasalueella. Hotellissa on myös spa, josta varaamme ihanat hoidot. Ja mikä parasta, hotelliaamiainen! Tähän mennessä parhaan hotelli aamiaisen olen syönyt Hotelli Seurahuoneella Helsingissä ja Holiday Innissä Turussa. Vinkkinä vaan, jos siellä on muitakin aamupalafriikkejä.


Kuvat täältä.

Tämä hotelli tulee olemaan aika hyvää vastapainoa niille majoituspaikoille, joissa muuten yövymme. Hyttysverkko ja vessanpöntössä istuinosa. Näillä pärjäämme normaalisti. Itseasiassa emme ole koskaan matkallamme olleet hyvätasoisessa hotellissa!

Ai niin, tokihan Colombossa on muutakin nähtävää kuin se outlet! Nimittäin Buddhalainen temppeli. Siellä toivottavasti tulee käytyä.

Nyt pitäisi lähteä lenkille sulattelemaan eilisiä herkkuja.

Aurinkoista päivää!

8 kommenttia:

 1. Hauskaa ja ihanaa matkaa :)

  Hotelli vaikuttaa aika mahtavalta !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos hirrmusesti! :)

   Joo, niin vaikuttaa, toivottavasti myös on! :D

   Poista
 2. Hauskaa ja rentouttavaa matkaa sinne lämpimään!! :)

  VastaaPoista
 3. Oikein ihanaa ja ennen kaikkea lämmintä matkaa teille! :)

  VastaaPoista
 4. Kiitos paljon teille Catherine ja JM! :)

  VastaaPoista
 5. Oih, ihanaa matkaa teille! Nauttikaa. :) Ei varmaan tule ainakaan ikävä näitä parinkympin pakkasia. :D

  VastaaPoista
 6. Hyvää matkaa! eksoottinen kohde

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!