torstai 9. helmikuuta 2012

Turkoosia mielessäin...

Lomailen juuri nyt Sri Lankassa. Luultavsti kahlailen parasta aikaa lämpimässä, turkoosissa rantavedessä.Kuva täältä
.


Eikös vaan ollutkin hirrrmusen hyvä aasinsilta meidän vessaan? Eli siis toisinsanoen meidän vessan sisustukseen. Aikaisemmassa asunnossamme vessan väritys koostui lähinnä mustasta. Musta vessanmatto ja mustat pyyhkeet joutivat pois, ja tilalle tuli raikasta ja kaunista valkoista ja Karibianmeren turkoosia. Harmi etten huomannut ottaa ennen-kuvaa, niin selkeä ero vanhaan tuli.


Etsin aikani tarpeeksi isoa, valkoista vessanmattoa jota koristaisi jokin turkoosi yksityiskohta. En löytänyt, ja minun kärsivällisyydelläni en malttanut enään odottaa. Kun törmäsin Citymarketissa noihin kahteen mattoon, en aikaillut. Otin kaksi pienempää, kun en löytänyt yhtä isoa. Ja väritys kelpaa loistavasti.
Vessan nurkassa pönöttää jo entisestä kämpästämme peräisin oleva hyllykkö, josta pidän edelleen. En vain pidä siitä että se pursuilee tavaramääränsä alla. Ehkä joskus, kun saamme hankituksi vessaan uuden allaskaapin-tilavamman sellaisen- saan piilotettua nuo rojut. Alimmaisella hyllyllä retkottavat epämääräisenä mustanana möykkynä hiustenmuotoilurautani.

Säilytystilan (yhdessä nurkassa on kyllä pitkä kapea kaappi, mutta ilmeisesti rakastan liiaksikin kosmetiikkaa tms) lisäksi vessasta puuttuu vielä roskis. En halua perinteisen teräksisen väristä poljinroskista, vaan turkoosin tai valkoisen. En vaan vielä ole pystynyt päättämään kumman hankin. Kumman sinä hankkisit, ja miksi?

1. Roskis on peräisin Amazon.co.uk sivustolta.
2. Tämä löytyy Inessa.fi:stä.
3. NetAnttila.fi.

Sopiiko vessaan paremmin valkoinen,

...vai turkoosi roskis?

Aurinkoisia päiviä teille! Minä lomailen vielä hetken :)

Ansku

6 kommenttia:

 1. Ihanasti tuo piristystä valkoiseen vessaan tuo turkoosi :) Sinne kyllä passaisi molemmat roskikset :D Aika paha mennä sanomaan.

  VastaaPoista
 2. ihana blogi:)

  Käy katsomassa blogini:

  http://annika-diamonddiary.blogspot.com

  VastaaPoista
 3. Valkoinen roskis :) Kivaa piristystä toi turkoosi kyllä tuo !

  VastaaPoista
 4. Liputan turkoosin roskiksen puolesta :)! Ihanan pirtsakka tunnelma tulee tosiaan turkoosista kylppärin sisustuksesta. Tykkään!

  VastaaPoista
 5. Turkoosi, mintun vihreä ja tumma minttu on tällä hetkellä mun lempivärejä. Jostain syystä tykkään myös sellaisista väreistä joista en oo ennen tykännyt yhtään. Esim. keltainen on mun mielestä aina ollut kamala, mutta nyt jotkut keltaiset sävyt on tosi ihania.

  Sisustuksessa tai pyyhkeissä olisi kiva käyttää just jotain turkoosia ym..

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!