tiistai 6. maaliskuuta 2012

Oopperaan sopiva asu

Lahjoin miestäni jouluna balettilipuilla. Huhtikuussa menemme katsomaan Bajadeeria kansallisoopperaan. Se tietenkin tarkoittaa sitä, että on kaivettava vaatekaapista oopperaan sopiva mekko. Mitään virallista etikettiä oopperaan sopivista asuista ei ole, mutta jos on syy pukeutua hiukan paremmin kuin normaalisti, niin minä pukeudun ilomielin! Tarvitsisin nyt teidän apuanne. Kaksi mekkovaihtoehtoa, joista en osaa päättää.

Heti loman loputtua kävin Aleksi 13:sta ja löysin sieltä mustan, keveän mekon.

Yhdistäisin siihen vyön, jonka mummuni on tuonut joskus kiinasta.

Toinen vaihtoehto on pitsinen pikkumusta. Koko mekko on pitsiä, mutta vain hihoista ja hiukan yläosasta näkyy läpi.


Näitä kuvia varten en asustanut pukuja lainkaan(paitsi ensimmäistä vähän, koska mekkoa ei voisi käyttää ilman vyötä), ja olen muutenkin suihkunraikkaana. Toki lopulliseen asuun kuuluisi pieni laukku ja varmasti korujakin sekä juhlameikki ja jonkinlainen kampaus.

Mitä mieltä olet? Kumpi olisi parempi? Laita mukaan pieni perustelu, niin päätöksenteko saattaa helpottua :)

Ansku

p.s: jos ihosi kaipaa hemmottelua, osallistu tästä TBS:in bodybutter arvontaan blogissani!

25 kommenttia:

 1. Mun mielestä tuo eka oli jotenki freesimpi, en osaa oikein selittää. :D Molemmat on tosi kivoja, mutta jos ois pakko valita ni sanon sen ekan. Ehkä noita pitsimekkoja on vaan nähny niin monella viime aikoina, en tiiä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, totta. Siinä on ehkä vähän raikkaampi fiilis.

   Poista
 2. Molemmat on kauniita, ihania suorastaan ja pitsi on aina jees :) Mut ehkä mä sinne balettiin silti laittaisin ton ensimmäisen. Toisaalta kuten sanoit ettet asustanut ollenkaan niin vois toi pitsinen asusteiden kanssa olla kyllä todella tyylikäs. Itseasiassa kallistun sittenkin ehkä siihen :D

  Ja kiitos vaan sulle mun on ehkä pakko mennä huomenna ostamaan musta pitsimekko, oon yhden kivan nähnyt ja nyt kun näin tän niin voi eiii. Pakko saada !

  VastaaPoista
 3. Hmm, alempi. Sulla on niin hyvät kurvit, että musta ne pitää ehdottomasti pitää esillä.:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihii, no sepäs oli mukavasti sanottu! :D Päivän piriste!

   Poista
 4. Valitsisin tuon alemman pitsisen. Pitsi on nyt niin kuumaa muotia, että kannattaa käyttää tilaisuutta hyväkseen ja laittaa nyt se. :)

  VastaaPoista
 5. Mä laittaisin hihallista oopperaan. Voi mummelit kattoa paheksuvasti kun olkapäät vilkkuu. Näistä kahdesta siis tykkään hitusen enemmän ensimmäisestä, mutta käyttäisin sitä itse johonkin muuhun tapahtumaan. Kakkonen olisi siis soveliaampi vaihtoehto. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. niin ehkä mustakin.. Mutta silti houkuttaisi tuo toinenkin :D

   Poista
 6. niin siis siis balettia oopperatalolle. nojoo pitäydyn silti mielipiteessäni!

  VastaaPoista
 7. Tuo ensimmäinen ehdottomasti, ihan mielettömän upean näköinen siinä olet :)

  VastaaPoista
 8. Mä taas olen tuon jälkimmäisen kannalla, aavistuksen ooppeeraansopivamman oloinen. :) Siis siinä mielessä, että tuo eka on ehkä liian kesäinen ja rento kyseiseen tilaisuuteen, vaikkei siinäkään mitään vikaa ole.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kesäinen kuvaakin muuten hyvin, kun siinä on tuollaista ilmavaa matskua.

   Poista
 9. Minä kannustan jälkimmäistä. :)
  Todella nätti mekko tuo pitsikäs. Oopperatalo ja baletti ovat kuitenkin melko konservatiivisia juttuja, joten tuo hihallinen sopii paremmin. Siinä on kuitenkin kiva säväys nuorekkuutta, freshiyttä ja seksikkyyttä.

  VastaaPoista
 10. aivan ihana tää sun blogi kaunotar :) haleja!

  ♥ leave-world.blogspot.com

  VastaaPoista
 11. Molemmat mekot ovat tosi ihania, mutta ehkä teatterin suhteen kallistuisin tuon alemman hihallisen kannalle, ja onhan pitsi nyt in! Kumpaan tahansa päädytkin näytät tyrmäävältä, hiukset kiharalle ja meikki, voila <3

  VastaaPoista
 12. Minä liputan pitsimekon puolesta, se näyttää upealta sinun päällä!

  VastaaPoista
 13. Kannatan pitsimekkoa, paitsi että se on todella kaunis, siinä on hihat. Ainakin oma kokemukseni on, että oopperassa tai missä tahansa isossa salissa tulee helposti kylmä. Tuohon ei välttämättä tarvitsisi yhdistää neuletakkia tai muutakaan.

  VastaaPoista
 14. Valitsisin tuon kauniin pitsisen pikkumustan. =)
  Sinulla on jalassa lemppari kenkäni! ;) Jos noita vielä myytäisiin jossain, ostaisin takuulla ainakin kahdet. Ne on maailman parhaimmat jalassa.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!