perjantai 6. huhtikuuta 2012

Rento perjantai-ilta

Huh! Vihdoin on vapaapäivien aika. Eilen olin vielä aamuvuorossa, oli niin kiire että olin aivan reporanka töiden jälkeen. Tällaiset illat on hyvä pyhittää saunomiseen, leffan katsomiseen ja viinin maisteluun.
Leffa kertoi kouluttamattomasta miehestä joka saa potkut. Hän lähtee opiskelemaan, ja tapaa naisen. Enempää en kerro, jos joku haluaa kyseisen elokuvan katsoa. Ihan ok pätkä, tosin varmasti olen parempiakin nähnyt. Tom Hanksin hahmo on ihanan sympaattinen, ja Julia näyttelee kyllä hyvin. Se on pakko myöntää.Hyvä leffa sellaiselle joka haluaa vain rentoutua.

No sitten siitä viinistä. Chileläinen  Bio bio valley kyseessä. Viiniin on käytetty ainoastaan Pinot noir-rypäleitä. Alko kuvaa viinin olevan keskitäyteläinen, keskitanniininen, kypsän karpaloinen, vadelmainen, kevyen mausteinen. 
Kuvauksen perusteella viinillä on hyvät lähtökohdat olla hyvänmakuinen. Valitettavasti se kuitenkin maistui käyneeltä mustaviinimarjamehulta. Kun viinin antoi levätä lasissa puolisen tuntia, maku pehmeni hiukan, ja oli selkeästi parempi. En luultavasti osta tätä kuitenkaan uudelleen.

Tänään heräsin kympiltä ja lähdin salille tekemään treenin. Ei oikein kulkenut jostain syystä. No, sunnuntaina sitten taas uudella puhdilla!
Tänään on vielä luvassa kahvittelua ystäväpariskunnan luona, ja leffaan menoa. Iron Sky it is!

Rentouttavaa Pääsiäistä vapaalla olijoille, ja teille työssä pakertaville toivotan jaksamista ja puhtia! :)

Ansku

2 kommenttia:

Kiitos kommentistasi!