maanantai 9. huhtikuuta 2012

Tyylisota jatkuu

Lauantaina sain herätä omaan tahtiin, ilman herätyskelloa. Puoli yhdentoista aikaan havahduin vatkaajan ääneen, ja tajusin että keittiössä on aamupalan valmistaminen meneillään. Olen henkeen ja vereen aamupala-ihminen. Rakastan hotelliaamiaisia, enkä mene toista kertaa paikkaan, jossa ei panosteta aamupalaan (mm. Sokos Hotel Presidentin aamupalaan petyin katkerasti). Omassa kodissakin kunnon aamupaloja tulee harvemmin järkkäiltyä. Vietämme äärimmäisen harvoin mieheni kanssa kiireettömiä, yhteisiä aamuja. Nyt oli vihdoin sellainen.
Joimme oikein Mimosat!

Herkuttelujen jälkeen nukuimme päiväunet(mitä ylellisyyttä!), ja sitten kävin koiran kanssa lenkillä. Innostuin kokeilemaan ensimmäistä kertaa puhelimeni radiota(nykyään muuten tehdään aika järkyttävän huonoa musaa. Esimerkkinä voisin mainita Petri Nygordin Märkää ja sitten se biisi jossa lauletaan Hangoverista. Huh!). Luuri on ollut käytössäni varmaankin noin vuoden verran, mutta en ole ottanut sitä koskaan mukaan lenkille aiemmin. Varsinkaan kesällä ei ole sellaisia taskuja juoksuvaatteissa, mihin sen voisi laittaa.

Tietääkö kukaan, onko sellaisia koteloita(tms), jonka saisi vaikka olkavarteen kiinni? Samsungin Galaxy s 2:sen soisin mahtuvan sinne.

Iltapäiväksi meidät oli kutsuttu mun äidin luokse syömään. Pukeutuessani yritin kiinnittää huomiota tyyliin ja väreihin, jotta saisin haettua sitä oikeaa fiilistä, mistä viimeksi kerroinkin. No no lapsellisuudelle ja höpsöydelle. Yes yes luonnon- ja pastelliväreille sekä neutraaleille vaatteille.Kirkasta väriä ei tästä asusta löydy, ja tyylikin on suht` konservatiivinen. Onnistuin siis paremmin kuin viimekerralla. Jouduin hylkäämään trenssin, sillä muuten kokonaisuus olisi ollut aivan liian asiallinen. Siispä, nahkatakki niskaan, ja asu on pelastettu. Liialliselta konservatiivisuudelta pelasti myös hameen helman tyttömäisyys. Mitä sanot, onko suunta oikea, ja kultainen keskitie lähellä?

Sota jatkuu vielä. Katsotaan mihin päädytään...

Aurinkoista viikkoa, eiköhän aleta suunittelemaan kevään vastaanottoa!?

Ansku

16 kommenttia:

 1. Oikeesti nykyään on ihan kamalaa musaa, oon huomannut saman !

  Ja ihana breku teillä, mä en ikinä herää siihen että mulle tehtäis aamiaista...oon aamuvirkku ja aina ekana hereillä. Tänään tosin kahvi oli keitetty mut tuolla toi mies nyt nukkuu. Keitti kahvin ja nukahti uudestaan :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi toista unista, mutta keitti sentään kahvit :D

   Poista
 2. Oi tuo aamupala näyttää niin hyvältä. Voi kun aina ehtisi syömään tuollaisen :P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sanos muuta. Tosin, paino vois karata käsistä ;)

   Poista
 3. Tekispä joku mullekin hotelliaamiaisen - tai yleensä aamiaisen! :D


  - Hannavee
  http://likoorikahvi.blogspot.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On kyllä luksusta kun pääsee valmiseen pöytään :)

   Poista
 4. Ihan sama juttu täällä, aamiainen on ehdottomasti päivän paras ateria kun sen saa syödä rauhassa! Onneksi mulla takana 4 hotelliyötä = neljä hotelliaamiaista, NAM :)

  VastaaPoista
 5. Voi, että nyt minulle tuli aivan vesikielelle noista teidän herkuista! :)

  VastaaPoista
 6. Näytät ihanan pirteeltä hymyillessäs :) Ja nyt iski aamupalakateus!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. OI kiitos, olipa kauniisti sanottu! Tosta hyvästä melkein pitäisi sulle tehdä tommonen setti :)

   Poista
 7. Ihana aamiainen! :) Kuuntelin kans kauhulla yksi päivä sitä Petri Nygårdin biisiä. Aivan kamala!! Miten sellaista saa edes soittaa radiossa?

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!