tiistai 1. toukokuuta 2012

Keltainen toukokuu

Haaveilen tällähetkeellä vaatekaapin sisällön uudistuksesta. Koko kaapillista en varmasti tule uusimaan, ihan jo rahallisista syistäkin, mutta joitakin uusia juttuja tekee kovasti mieli. Olen ylistänyt aiemmin pääasiassa mintunvihreää, ja sen ohella vienosti maininnut muutamaan kertaan myös keltaisen. Tämä aurinkoinen väri kiinnostaa ja vetää puoleensa päivä päivältä enemmän. Haluan ehdottomasti piristää kesäpukeutumistani esimerkiksi keltaisella topilla.

Bleiserien perään huutelin jo aiemminkin, mutta en silloin osannut päättää monista vaihtoehdoista. No, nyt olen jämähtänyt kahteen. Valkoinen klassinen bleiseri himottaa, mutta yhtä paljon halajan mustaa boyfriend-mallista jakkuakin. Keltainen sopisi näiden ihanuuksien pariksi loistavasti!


Lisätäänpä keltaisen topin ja bleiserin kavereiksi vielä valkoiset housut, ja yhdistelmä on jo melkein liian upea.

Ja sitten vielä vähän keltaista. Heitin vanhat aurinkoiset korkkarini menemään. Ne olivat auttamatta liian vanhanaikaisen näköiset, joten nyt kaipaan uusia keltaisia korkokenkiä kipeästi. Samoin nuden värisiä. Ihan vain siksi että ne näyttävät syötävän hyviltä! Keltaiset Converset toivon löytäväni synttärilahjapakeista. Jos näin vanhoja nyt ylipäänsä juhlitaan?
Keltainen on nyt kesällä muodikas väri, mutta ei huolta. Sitä se on myös syksyllä, joten kaikki keltaiset hankinnat ovat nyt järkeviä. Samaa mieltä on varmasti myös itse Donatella Versace, jonka tulevan syksyn mallistosta on alla oleva kuva.
Iskeekö keltainen?

Aurinkoisia päiviä teille, 
toivottelee Ansku

8 kommenttia:

 1. Kyllä keltainen iskee hyvinkin kesäisin, ihanan pirteä väri! :)

  VastaaPoista
 2. Mä haaveilen mintunvihreistä housuista ja nudet korkokengät ois myös ostoslistalla. Niin ja ihan minkävaan väriset sandaalit, mä en onnistu löytämään mitään kivoja mistään vaikka kuinka etsin :( Niin ja kirkkaan keltaisen paidan sainkin mun siskolta tossa lauantaina, ihana väri. Mä en kyllä ole ennen ollut mikään väri-ihminen mutta näin se mieli vaan muuttuu :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä itseasiassa muistankin ettet oikein ollut väri-ihminen. Näin ne asiat muuttuu :D

   Poista
 3. Näyttääpä ihanan raikkaalta, vaikka tuosta keltaisesta väristä en niin kamalasti välitäkään. Valkoiset housut on kesällä kyllä ihan ehdottomat, vaikka ne saa nopeasti sotkettuakin :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minäkin hankin nyt valkoiset housut. Saa nähdä kuinka nopeasti ne ovat likaiset :D

   Poista
 4. Iskee keltainen, mutta vain pieninä määrinä kerrallaan! Ihan tuohon Versacen mekkoon en rohkenisi pukeutua! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi, minusta mekko taas on huippumagee, ja jos olisi vaikka häät tulossa, pukisin tuollaisen ilomielin :)

   Poista

Kiitos kommentistasi!