torstai 24. toukokuuta 2012

Terassihommia

Aurinkoista torstai-päivää!
Aika on mennyt taas hujauksessa, minun osaltani lähinnä ulkohommissa. Terassin öljymistä, rikkaruohojen kitkemistä, ja Puksi-puiden istuttamista. Siitä on koostunut minun viime päiväni :)
Terassi alkaa näyttää pikkuhiljaa terassilta, vaikkakin pelkistetyltä sellaiselta. Avotakassa esiteltiin magee terassi, jollaiseen tuskin itse kykenen. Ainakaan tänä kesänä ;) Ja toisaalta, vaikka upealta kaikki vihreät kuvassa näyttävätkin, en halua sitoa itseäni ihan noin runsaasti terassiin kiinni. Jos aurinko porottaa, tarvitsee olla kotona kastelemassa kukkia, muuten menee koko duuni hukkaan kun kukat kuolevat.


Vilautan teille terassistamme pian kuvan, mutta valmis se ei ihan vielä ole. Epäilen, että homma tosiaan jatkuu ensikesänä, ellei sitten se lottovoitto osu kohdalle.


Nyt töihin aamuvuoroon! Mukavaa päivää kaikille :)

Ansku

4 kommenttia:

 1. Innolla odotan vilauksia terassista, mä haluaisin myös oman terassin tai pihan kun toi parveke tuppaa käymään liian pieneksi mun tarpeille. On kkukat, yrtit, salaatit. Aurinkoa pitäis mahtua ottamaan ja grilli olis luxusta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on aika pelkistetty vielä :D Sormet syyhyää mutta kun tili ei riitä ;)

   Ei auta muu kuulkaa kun vuokraatte naapurin parvekkeen teidän käyttöön :)

   Poista
 2. Moi muru!<3 Arvaapas mitä sinulle taas pukkaa, haastetta jep :D Ja haluan nimenomaan kuulla juuri sinun vastauksesi :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No moii! Okkeis, ei siinä, tietenkin vastaan :) Täytyykin itseasiassa tehdä sitten tuplavastauspostaus, kun en ole ennättänyt edellistä vielä tehdä ;D

   Poista

Kiitos kommentistasi!