perjantai 15. kesäkuuta 2012

Kesästä syksyyn-alennysmyynti vinkit

Alennusmyynnit starttailevat pikkuhiljaa, on siis loistava aika tehdä ihania kesähankintoja. Järkevää on kuitenkin suunnata katse myös hiukan tulevaisuuteen, ja miettiä minkälaisia asuja voit käyttää myös syksyllä, uuden kauden kolkutellessa ovelle.
Seuraavaksi muutamia vinkkejä, jos haluat tehdä loistavia, pidemmän tähtäimen löytöjä.

Syksyllä kuljetaan vajaamittaisissa, nilkan paljastavissa housuissa.
Näin tekivät näytöslavalla mm. Marc Jacobsin, Emilio Puccin, Pradan sekä YSL:n mallit.
Nellyn mallit ovat patsastelleet lyhyissä housuissaan jo kesänkin, joten näitä housuja saatat löytää alennuksella. Kynähameet eivät ole olleet tähän asti mieleeni. Kireiden housujen oston myötä päätin kuitenkin toivottaa vaatekaappiini tervetulleeksi myös kynähameet, jotka kuuluvat oleellisesti syksyynkin.
Kysy vaikka Dolce&Gabbanalta, Emilio Puccilta, Lanvinilta, Sportmaxilta tai Zac Posenilta. Jos allaolevista kynähameista joku miellyttää, piipahda Asoksen nettisivuilla.Oranssi ja keltainen ovat jyllänneet väritrendien top 5:ssa, ja jatkavat voitokkaina myös syksyllä. Kaverikseen nämä kirkkaat värit ovat kaapanneet vihreän. Kuvassa Jean-Charles de Castelbajacin, Karen Walkerin, Kenzon, Moschinon, Bluemarinen, Vivienne Westwoodin, Versacen ja Balenciagan mallit.


Jos värit ovat vieneet mukanaan, shoppaile Nellyltä näitä:Sininen ja turkoosi ovat syksyllä edelleenkin ajankohtaisia värejä. Sinertäviä mallistojaan esittelivät Antonio Berardi, Bluemarine, Kenzo, Milly sekä Moschino.Pinkkiä on nähty kesämallistoissakin, mutta sen parhaaksi kaveriksi nousee syksyllä violetin eri sävyt, kuten Rachel Zoe, Balenciaga, Kenzo ja Milly näyttävät.Pinkkiä ja sinistä löytyy kattava valikoima Nellyltä. 
Violetin lisäksi myös viininpunaiset sävyt nousevat värittämään syksyn värikarttoja. Mitä Bottega Veneta, Gucci ja Nina Ricci edellä...


...sitä me muut perässä. Violetti ja viininpunainen ovatkin tervetulleita tuulahduksia syksyyn, mutta värejä löytyi jo Nellyltä.Kauniit puuteriset sävyt kuuluvat tähän kesään, mutta myös tulevaan syksyyn.Joten niitä löytyy runsaasti Nellyn nettivalikoimasta.Vielä kun jostain löytyisi ylläolevan kaltainen, mielettömän kaunis sifonkimekko!


Puuteriset ja harmaat catwalkasut löytyvät Nina Riccin, Antonio Berardin, Christian Diorin, Ralph Laurenin, Emilio Puccin, Bluemarinen ja Vivienne Westwoodin mallistoista.

Jos satut alennusmyyntihaukan silmilläsi bongaamaan alennusrekkien lomasta näiden edellä luetelluiden lisäksi jonkin tummanpuhuvan, vähän synkänkin vaatteen, kannattaa se ottaa parempaan talteen. Kesä kuljetaan värikkäissä vetimisissä, mutta syksyyn kuuluu tehostevärien lisäksi myös tummaa ja dramaattista tyyliä.
Peplum-röyhelöt jatkavat vielä syksylläkin, ja eräät suunittelijat yrittävät herätellä henkiin jopa mielestäni niin ysäriä-eli housut hameen kanssa-yhdistelmää.

Lisää muodin uusia tuulia tulossa myöhemmin! Keskitytään ensin täysillä kesään ja alennusmyynteihin.

 Ansku

Catwalk kuvat: Style.com

4 kommenttia:

 1. Kiitos kommentista, jostain syystä se oli mennyt roskapostiin. Ihmettelin, kun sähköpostissa näkyy kommentti mutta blogissa ei. Tajusin onneksi katsoa roskapostiin, kun joskus joidenkin kommentit on menneet sinne.

  VastaaPoista
 2. Kiva postaus, hyviä vinkkejä...kiitos :) Edellä olevaan kommenttiin että mullakin menee joskus sun kommentit roskapostiin :o Mistä lie johtuu mutta aina mä oon ne sieltä käynyt etsimässä :)

  VastaaPoista
 3. Hienoja vinkkejä, erityisesti nuo liilan ja pinkin yhdistelmät ovat kivaa vaihtelua syksyn väreihin. Sama juttu kommenttiesi kanssa kuin edellisillä, löytyivät roskapostista.

  VastaaPoista
 4. Onpa hassua. Mikähän sen tekee?

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!