keskiviikko 6. kesäkuuta 2012

Vatsanpaljastajat

Mukavaa keskiviikko-päivää! Toivottavasti teidän päivänne alkoi tänään mukavasti. Itse aloitin aamuni juoksulenkillä. Olin suunitellut myös kuntosalitreeniä mutta taidankin jättää sen huomiselle.

Kuntosalin sijaan viihdytin itseäni tsekkaamalla H&M:n uutuudet. Muistatko kun kirjoitin Tammikuussa tämän kesän trendistä, napapaidasta. Klikkaa tästä jos haluat kurkistaa silloisen juttuni. Monet, monet suunittelijat olivat piirtäneet mallistoihinsa erilaisia vatsan paljastavia paitoja. Pradan lyhyt tuubitoppi muodostui omaksi lempparikseni. Klassisempi korsettimainen toppi näyttää hyvältä myös. Ainakin Dolce&Gabbanan mallistoissa löytyy tätä mallia.


Jos miellyit tähän trendiin, mutta Pradaan ei ole varaa, on Henkkamaukalla nyt myynnissä omat versionsa.

Monikaan ei vielä talvella innostunut näistä pienistä topeista. Joko on silmä tottunut ja trendi alkanut kiinnostaa?

Iltavuoro kutsuu, joten palaillaan taas! Kivaa päivän jatkoa :)

Ansku

10 kommenttia:

 1. En kyllä osaa innostua noista vieläkään, saati sitten että voisin edes kuvitella tuollaista itseni päälle :P Eivät ole minun tyylisiäni vaan yhtään.

  VastaaPoista
 2. Jotkut jutut ei vaan ole.
  Mä taisin rakastua tuollaiseen vatsan paljastavaan paitaan silloin kun Sinkkuelämässä Cariella oli sellainen päällä midihameen parina yhdessä jaksossa. Multa puuttuu tosin ne Carrien upeat vatsalihakset ;D

  VastaaPoista
 3. Jotenkin en vaan osaisi tuollaista pitää ihan sellaisenaan, vaikka bikineissä kyllä voi olla. :D Kuitenkin lyhyt pikkutoppi sopisi vaikka löysemmän rennon topin alle ja siinä tarkoituksessa ainakin viime kesänä käytin Gina Tricotin tuubitoppeja. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla on tainnut olla noin pieni pusero julkisesti päällä viimeksi kun olin 20. Nyt en ehkä uskalla, vaikka kuinka tästä trendistä pidänkin.

   Poista
 4. Jotkut vatsan paljastavat paidat ovat olleet yllättävän nättejä. Omalta osalta tämä trendi jää kyllä väliin, tänä kesänä ei päästy ihan tavoiteltuun kesäkuntoon=)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin onkin, eikä tämä trdendi ole niin tyylitön kuin silloin kun olin 12, ja oli kiss me-puserot :D

   Poista
 5. Jotenkin toivon silti, ettei tästä tule yleistä trendiä. Veikkaan ettei noin 95% kansasta ole vatsaa käyttää näitä. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihii, olet ihan oikeassa! :D
   Ei munkaan vatsa tätä trendiä kestä, vaikka kuinka tahtoisin :)

   Poista
 6. Täytyy sanoa että yhdyn Rouva G:n kommenttiin, en tahtoisi tästä tulevan trendiä. Navan paljastavat topit kuuluvat vain ja ainoastaan beach asuun :)

  Hyvää viikonloppua sinulle muru <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä toivoisin näkeväni katukuvassa rohkeita timmivatsaisia naisia. Itse en valitettavasti kuulu heihin :D

   Siulle kans ihanata viikonloppua! <3

   Poista

Kiitos kommentistasi!