torstai 5. heinäkuuta 2012

Kesäpäivä Korkeasaaressa

Kesäinen Helsinki on hieno paikka. Nautittehan kaikki stadilaiset sielä asumisesta täysin siemauksin, eiks niin? Vietettiin Janin kanssa eilen laatuaikaa yhdessä. Aamusta hypättiin junaan, kohti pääkaupunkiamme ja Korkeasaarta. Päälle neiti kesäheinä puki hapsulaukkua, maxihametta ja olkihattua. Tässä lookki.  
Miltäs näyttää?


Olen käynyt Korkeasaaressa viimeksi lapsena. Kun FashionFusion kirjoitti hauskoista kesäkokemuksistaan Korkeasaaressa, en voinut vastustaa kiusausta. Ja miksi olisi pitänytkään! Meillä oli tosi hauska päivä, ja mikä parasta, ilmatkin suosi täydellisesti. Turvallisesti lautalta poistuttuamme käväisimme eräässä ihanassa liikkeessä, ja sain sieltä mukaani jotain upeaa. Niin upeaa että se vaatii oman postauksensa ;)


Juna-asemalle kiiruhtaessamme poikkesimme Stockalla ostamassa makuuhuoneeseen upean kattolampun, josta postaus tulossa joskus kun makkari ehkä valmistuu. Tämä tuskin tapahtuu tämän vuoden puolella ;)


Mutta ne eläimet, ne eläimet! Veivät kyllä neiti kesäheinän syrämmen menessään. Niin olivat suloisia ja hellyyttäviä otuksia. Upeaa oli se, että saimme ihailla tiikeriä, karhuja ja leopardia ihan läheltä ja tosi hyvin! Leijonankin näimme, mutta vain mahtavan pään. Tämä eläinten kuningas kun lekotteli varjossa, auringolta suojassa. Tiikeriä ihaillessani alkoi melkei itkettää. Niin hienoa se oli. Tai sitten olen vain tooosi herkkä.
Ja ei, en ole raskaana! :)Kesä on niin hienoa aikaa, että toivoisin sen jatkuvan, ja jatkuvan aina vaan. Vaikka loma loppuukin ihan pian, kesä voisi venyä vaikka ihan tuonne Marraskuun puolelle. Pukeutuminen on kesällä paljon hauskempaa, ja tämä valon määrä! Ihanaa. Harrastin tänään lempparipuuhaani, auringossa lötköttelyä, ja haaveilin loputtomasta kesästä. Alkaakohan teitä jo kyllästyttää nämä kesäintoilut? No, ei voi mitään. Olen niin läpeeni kesäihminen kuin vain voi. Hehkutan luultavasti ihan loppuun asti. Paitsi jos sataa. Sitten murjotan ;)

Mutta, nyt takaisin ulos nauttimaan! Mukavaa päivää! :)

Ansku

10 kommenttia:

 1. Ihana neiti kesäheinä!:D

  Meiltä taitaakin tänä vuonna pikkuneidin kanssa jäädä Korkeasaari väliin.

  VastaaPoista
 2. en tykkää Helsingistä yhtään. Töiden takia on pakko käydä siellä, mutta työpäivän päätteeksi haluan sieltä äkkiä pois! :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oii ja mä olin ihan ihastuksissani :D

   Poista
 3. Oho, mekin oltiin tänään Korkeasaaressa. Meillä on vuosikortit sinne, niin käydään aina silloin tällöin. :)

  VastaaPoista
 4. meinasin kommentoida juuri samoin kuin Sofiina: Ihana neiti kesäheinä :) Oi että kun oiskin kiva päästä Korkeasaareen ja Lintsillekin!

  VastaaPoista
 5. Jeeee, säkin pääsit Korkeasaareen! Se on kyllä niin ihana paikka. Ja samoin jäin tuijottamaan tiikeriä. Se vaan oli niin kaunis, että olisin voinut jäädä siihen ihailemaan vaikka kuinka pitkäksi aikaa!

  VastaaPoista
 6. 2 ekaa kuvaa on aivan ihania! :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!