maanantai 16. heinäkuuta 2012

Kesäpäivä saaressa
Siskon lapset olivat meillä perjantaina yökylässä. Lauantaina vietiin heidät takaisin äitinsä ja isänsä huomaan, heidän mökilleen saareen. Onnellisia ovat he, jotka saavat nautiskella omasta kesämökistä. Jos voittaisin lotossa, toteuttaisin pitkäaikaisen haaveeni ensimmäisenä kun arki koittaisi. Ostaisin aurinkoisen rantatontin ja rakennuttaisin hirsisen kesämökin.

Vaikkei meillä omaa kesämökkiä olekkaan, oli mukavaa nautiskella lauantaina mökkielämästä. Pojat kalastelivat mato-ongella laiturin päässä, ja me siskon kanssa nautittiin auringosta ja tilkkasesta kylmää valkkaria. Lämmitettiin rantasauna, ja käytiin uimassa. Ihasteltiin sorsaperhettä. Koiratkin nauttivat.Syötiin uusia perunoita ja grillattua juustoa. Jälkkärille lähdettiin veneellä Vihavuoden koskikahvilaan, josta löytyy parhaimmat tyrnihyytelökakut. Nam. Jos mökkeilet Hauholla päin, poikkea ihmeessä herkuttelemassa ihanan idyllisessä kahvilassa.
                                            Takaisin tullessa saimme ihailla kaunista taivasta.


                         Mökin edusta on tuulelta suojassa. Tämä alla oleva kuva on napattu laiturilta.Muistakaa ihmiset nauttia kesästä ja mökeistänne! :) Mukavaa viikkoa!

Ansku

9 kommenttia:

 1. Upea toi taivas ! Hyviä kuvia :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli kyllä upea! Yksi päivä tuijotin suu auki mahtavaa sateenkeerta! Ihanaa kun luonto näyttää kaikkea kaunista meille :)

   Poista
 2. Ihania kuvia!
  Kyllähän se mökkielämä on ihanan tunnelmallista. Toisaalta itse olen niin city-ihminen ja mukavuudenhaluinen, että paria päivää pidempään kerrallaan en ole mökeillä viihtynyt... :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihmiset on niin erilaisia :D Minä voisin asua kesän mökillä!

   Poista
 3. :) Tosi kivoja kesäkuvia! Voi kun nyt on ollut vähän surkeampia kelejä niin ei ole tehnyt mieli (enkä ole töiltä ehtinytkään:D) mökille.. Upea taivaskuva! Miten saitkin kaapattua nuo säteet..Ihana^^

  Satu
  Indie by heart

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli se hieno. Luonto on aikas magee juttu :)

   Poista
 4. Ihanaa että on ollut kesäistä! Mä palelen täällä villasukat jalassa, ääh!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi eii! Ei vaan, vähän sama tääläkin! :D Lauantaina sattui sateiden jälkeen olemaan vähän aikaa nätti ilma :)

   Poista
 5. Mökkeily on kyllä vaan niin ihanaa ja rentouttavaa <3

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!