torstai 19. heinäkuuta 2012

Pink & Black

Oi että! Täälä ruudun takana naputtelee iloinen tyyppi! Iloisen mieleni aiheutti mielettömän kaunis keli, josta sain tänään nautistella. Ja arvatkaapa muuta! Mulla on ollut va-paa-pä-i-vä! Mulla, jonka koko loman satoi vettä ja sai palella villasukat jalassa. Mulla, jonka sisko toivoo että olisin vaan töissä, jotta aurinko paistaisi :D Jopa äitini vitsaili tänään aiheesta kun meillä oli salitreffit ;) No joo, ihanaa kuitenkin.


Treenailun jälkeen nautiskelin paisteesta ja suuntasin sitten kaupungille päin. Kaiffarin kanssa oli lounastreffit. Ihan pakko oli poiketa toki H&M:n kautta, ja löysin pari superhalpaa juttua joista varmasti myöhemmin lisää!                                            
                                                Mielipiteitä asusta? Itse tykkäsin hurjasti :)

Mutta nyt, tutustun Henkkamaukan syyskuvastoon, ja alan suunittelemaan ostoslistaa. Jos haluat tehdä saman, muttet tiedä mitä hankkia, kannattaa kurkistaa tämä.

Mukavaa iltaa ja loppuviikkoa! Minä vietän viikonlopun töissä...

Ansku

6 kommenttia:

 1. Ihanan hehkeänä olet viettänyt vapaapäivääsi!

  H&M:n syyskuvasto tosiaan tipahti tänään postilaatikkoon täälläkin, vielä en ehtinyt sitä selailemaan. Mutta tuntuu jotenkin hurjalta edes ajatella syksyä kun se kesä ei ole vielä kunnolla edes alkanutkaan :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hehkeänä! Ihanasti sanottu :D

   Onhan se aika raakaa, mutta toisaalta mä ajattelen sitä vaan uutena trendikautena, ja niistä mä pidän :)

   Poista
 2. Kiva asu! Mäkin selailin jo uusia sekä tulevia H&M:n vaatteita ja taas kerran sieltä löyty kaikkea ihanaa :)

  VastaaPoista
 3. Mä järkytyin syvästi kun se syyskuvasto kolahti eilen postiluukusta, sama järkytys joka vuosi. SYKSY :( Eihän tässä ole vielä kesäkään ehtinyt alkaa kunnolla.

  Ihanaa että sulle sattui vapaapäivä kun kerrankin toi aurinkokin suvaitsi näyttäytyä :) Mun miehellä oli eilen viimeinen lomapäivä ja sattui meillekkin sopivasti että saatiin edes yksi aurinkoinen lomapäivä viettää yhdessä...ei niitä ole montaa tähän neljään viikkoon mahtunut.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä en järkyty enään, kun en ajattele sitä että syksy tulee, vaan mietin vaan niitä uusia trendejä. Se on hauskempaa ;D

   No joo, ihmeen huonoja kelejä :(

   Poista

Kiitos kommentistasi!