lauantai 7. heinäkuuta 2012

Hääpuku löytyi

Good morning, sunshines! Viikonloppukin pärähti taas käyntiin. Liian nopeasti, sanon minä. Sunnuntaihin loppuu nimittäin minun kesälomani. Onneksi maanantai on kuitenkin vielä vapaa. Mutta hei, arvatkaapa mitä! Minä kävin eilen Morsiusgalleriassa, ja noin neljän kuukauden kuluttua saan oman ihanan hääpukuni :)

                                                    Tällaisessa asussa viiletin Tampereella eilen.


Jos haluat kurkistaa sovittamani puvut, tsekkaa tämä. Minun pukuni on yksi niistä :)
Huh, tässähän on alkanut pikkuhiljaa tapahtua kaikenlaista. Kutsukorttiainekset on ostettu, valokuvaaja, kirkko ja juhlapaikka on varattu, bändiä alustavasti hätyytelty, pitopalvelulle laitettu menusta tarjouspyyntö, ja hääkengät-tittidii-ne on ostettu! Sormustakin olen katsellut, ja yden löytänytkin. Tai siis kolme. :D Siinä nimittäin näytti olevan vain yksi, ja ehdin jo rakastua siihen. Innoissani näytin sen Janille, ja ihmettelin edullista hintaa. Jani tutki lehteä, ja huomasi että hinta oli keskimmäisestä sormuksesta. Niitä oli siis kolme rinnakkain!Onhan tässä vielä aikaa etsiä unelmasormusta, ei mitään hätää siis vielä :)  
Miten muuten te muut olette löytäneet sen oikean sormuksen?
Minulle se tuottaa enemmän päänvaivaa kuin puvun löytyminen!

Nyt täytyy toimia, pitää pakata supernopeasti. Päätimme nimittäin lähteä kavereiden kanssa mökille saareen, ja sieltä ehkä Aitoon kirkastusjuhlille :) Kunnon loman lopetus tähän väliin siis :)

Pitäkää hauska viikonloppu!

Ansku

12 kommenttia:

 1. Mulla on vähän sama juttu sormuksen kanssa, vaikka kihloissa en vielä olekaan. Lähinnä se, haluanko kultaisen vai valkokultaisen vai kenties jonkin muun. :) Valkokultainen houkuttelee eniten, mutta katsotaan nyt koska sellaisenkin valinnan eteen joutuu. Kivaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Väri on myös minun vaivanani. Kihlasormus on keltakultaa, mutta haluaisinkin valkokultaisen vihkisormuksen :D

   Kiitos, samoin :)

   Poista
 2. Oi ihanaa että löysit sen "oikean" hääpuvun!

  Vihkisormuksesta sen verran, että itselläni oli aikoinaan mielessä tarkat visiot minkätyyppinen sen piti olla, ja aika helposti me sen löysimmekin. Ja pidän siitä edelleen, yksinkertainen ja tyylikäs.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu kyllä se tämä nyt on. Kaunis <3

   Oletko koskaa näyttänyt sormustasi? Olisi kiva nähdä se!

   Poista
 3. Mä luulen että mullekkin tuottaisi eniten ongelmia se sormus, hääpukua käytetään vaan kerran mutta se sormus olisi hyvä olla sellainen mikä menisi pidempäänkin :D Mä en myöskään ole mikään sormus-ihminen tai olen mutta ne on sitten sellaisia jotain isoja ihmejakumma sormuksia. Ehkä valkokulta nappaisi eniten vaikkei sekään sitten kaikkeen ja kaiken kanssa sovi....onneksi ei "tarvitse" ( vielä ainakaan ) päättää :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä. Ja käytännöllinenkin sen pitäisi tietenkin olla.

   Poista
 4. Kiva että puku on löytynyt! :)
  Tässä on muuten blogistamme yksi BagMissin tekemä kiva hääpostaus: http://bagmiss-laukkufriikki.blogspot.fi/2012/07/green-wedding-shoes-blogisuositus.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, täytyy ehdottomasti käydä tsekkaamassa!

   Poista
 5. Tosi kiva kuulla että puku on löytynyt :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, olen itsekin tosi tyytyväinen <3 <3 <3 :)

   Poista
 6. Mulle kävi vihkisormuksen kanssa niin, että olin valkannut yhden netin perusteella, mutta sitten itse liikkeessä ihastuinkin tyystin toiseen sormukseen. Se toinen tuli sitten ostettua, ei alkuperäistä ihastusta! :-D

  VastaaPoista
 7. :) Jos mieleistä ei meinaa löytyä, voisitte harkita teettämistä oman mallin mukaan? Ei ole hajuakaan mistä niiden hinnat lähtee, mutta ainahan voi tiedustella :)
  Täytyy vielä käydä kurkkimassa mekkovaihtoehtosi ja arvuutella mielessäni sitä oikeaa ^^ Serkkuni ja siskopuoleni menevät muutaman viikon kuluttua naimisiin (ei keskenään vaan miehiensä kanssa siis :D) ja häätunnelmat ovat olleet hieman pinnalla täälläkin päin, sivusta seuraajana.

  Söpö asu näissä kuvissa! Ihana kun joillekin käy olkaimettomat asut, näytät upealta!

  Satu
  Indie by heart

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!