keskiviikko 15. elokuuta 2012

Early autumn

No huhhuh. Kuudes työpäivä putkeen nyt takana, vielä yksi yövuoro edessä ennen kahta vapaapäivää. Arvaatteko mistä haaveilen nyt? No niistä päiväunista taas :) Mutta ennen niitä oli pakko tulla moikkaamaan, viime kerrasta onkin taas jo monta päivää!


Mitään ihmeellistä ei ole näinä päivinä tapahtunut. Olen ollut vain töissä, töissä ja lisää töissä. Työpäivien jälkeen veto on ollut niin pois etten ole jaksanut tehdä mitään. Joskus Aina sitä miettii minkälaista olisi tehdä työtä, jonka lisäksi jaksaisi tehdä jotakin muutakin. Käydä lenkillä, nähdä kavereita, harrastaa. Itseasiassa, harrastuksesta tulikin mieleen, aloitamme Janin kanssa joogan piakkoin. Olen käynyt joogassa joskus vuosia sitten, ja laji on alkanut taas kiehtoa. On tosi mukava, kun meilläkin on sitten yhteinen harrastus. Vai lasketaanko tämä bloggaaminen? Minä pönötän ja Jani napsii kuvat. Onhan sekin yheistä tekemistä :)Tänään päätin taas (ainakin kuudetta kertaa) laittaa tämän lempparilaukkuni jäähylle. Käytän sitä nykyään aina! Se on kesäinen hippihapsuissaan, joten pian siitä joudunkin luopumaan, ja laittamaan sen talviteloille. Voin kaivaa uuden viininpunaisen laukkuni käyttöön. Mutta toisaalta, sitten kun alan käyttämään viininpunaista ja violettia, tuntuu siltä että olen luovuttanut. Kesän suhteen nimittäin. Siitä ei ole sitten enään paluuta.


Vaikka ei kai siitä muutenkaan ole. Nautitaan nyt kuitenkin täysillä näistä viimeisistä aurinkoisista ajoista, kun ei vielä tarvitse pukea pitkiä kalsareita ja lämmittää autoa etukäteen.

Iloista loppuviikkoa!

Ansku

p.s: kuvissa tämän päivän asu. Mielipiteitä? :) Kengät näkyvät huonosti, ne ovat ne hassut hapsukengät joista postasin jonkin aikaa sitten.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!