sunnuntai 12. elokuuta 2012

Kesän asukokonaisuudet

Vaikka Mamba kuinka laulaisi kesän vielä jatkuvan, on pakko todeta että lopuillaanhan tuo on. Auringonpaiste tuntuu erilaisena, ja näin aamulla ulkona tuntuu oikeasti tosi kylmältä. Loistava ajankohta katsoa hiukan taaksepäin. Tein kollaasin loppukevään ja kesän asuistani. On hauska nähdä mitkä jutut on olleet pukeutumisessa päällimäisinä mielessä! Annetaan kuvien puhua puolestaan:

                    Olisi hauska kuulla mitkä asut olivat teidän mielestänne onnistuneita, ja miksi?

Kyselin eilen vinkkejä, kuinka kannattaa toimia kun kuvatila loppuu. Ensiavuksi poistin verkkoalbumista läjäpäin turhia kuvia, sekä pienensin picasan kuvat(tosin nämä ei ehtineet siihen pienempien satsiin) niin että jatkossa pitäisi tulla Ennin ohjeen mukaisen kokoisia kuvia(Kiitos hurjasti avusta sulle ja Milmalle!). Mutta, vielä jäi mietityttämään kysymys, mitä nyt? Kuvatilani on edelleen aivan lopuillaan. Täytyykö ostaa lisää tilaa, vai tehdä joku vippaskonsti, kuten tehdä blogilleni uusi kirjoittaja? Olenko se vain minä vai miksi tuntuu hankalalta ajatus jostakin uudesta verkkoalbumista? Ja miten se tapahtuu käytännössä? Tällähetkellä kuvani tulevat Picasan kautta.

Rentoa sunnuntaita teille muille, minä lähden töihin! :)

Ansku


18 kommenttia:

 1. Niin mä vaan maksoin jonkun tosi pienen summan ja sain siihen samaan albumiin lisää tilaa ja aika paljonkin sitä tilaa tuli. En nyt kyllä muista miten se tapahtui mutta helppoa se oli. Katselin eilen noita mun kuva kokoja ja aika hurjia ne oli. Ilmankos mulla on kestänyt joku 100 vuotta aina ladata niitä koneelta postaukseen :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pitäisiköhän munkin nyt maksaa se lisätila, ja jatkossa käyttää jotain muuta verkkoalbumia tms? Hitsi kun en oikein tajua koko hommaa. Blodi ;)

   Poista
  2. Minäkin maksoin ja maksan siis, se on aivan minimaalisumma vuodessa. En edes ajatellut koko asiaa, annoin mennä vain kun siitä ilmoitus tuli. ;)
   Mieletön missi-kaunotar kuvassa 9!! <3

   Poista
 2. Ala jatkossä käyttää sitä flickriä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heti kun tajuan miten se toimii, ja ylipäätään koko homma :D Kiitos hurjasti muuten avusta :)

   Poista
 3. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 4. Tykkään tuosta 21. kuvan asusta, tosi raikas ja tyylikäs! :) Ite latailen kuvat photobucketin kautta, ei se ole sen vaikeampaa kuin ladata kuvat sinne ja postausta tehdessä kun lisää kuvaa niin painaa siitä "URL-osoitteesta" ja lyö kuvan osoitteen sihen varattuun kenttään. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvin kuvailtu, sitä se taitaa olla :)

   Hitsi kun tajuaisin käytännössä mitä se ylipäätään tarkoittaa, että lataa sen "kautta"?? :D

   Poista
 5. Helou ihanainen <3 Nyt minulla olisi sinulle jotakin, tulehan kurkkaamaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No heeiii! Kiva, kiitos hurjasti! <3 <3

   Poista
 6. Asut 13 ja 28 on mun lemppareita, ihania :)

  VastaaPoista
 7. Heeeei! Mä huomasin vasta tänään, että olit aikoja sitten käynyt kommentoimassa mun blogiin, anteeks hirveesti! Se teksti oli mennyt suoraan roskapostiin jostain syystä ja tänään ongin sen sieltä :( Hauskaa loppukesää! Niin ja meitsi heittää äänen numeroille 9 ja 13! ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi Milla, ei haittaa! Mä olen jo tottunut! :D jostain syystä tosi usein käy niin. Kun menen kurkkimaan onko vastausta tullut, ei ole kommenttiakaan. Jotain vikaa tässä mun systeemissä ilmeisesti.

   Poista
 8. 13, 9, 12 !!
  Niin ihanaiset asut!!

  P.s Olen se Assi sieltä blogibileistä (;

  http://dreamer-a.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moooi Assi! Kiva kun tulit poikkeamaan :) Minäkin kävin kurkkimassa sun luona heti kun tulin kotiin :D

   Poista

Kiitos kommentistasi!