sunnuntai 26. elokuuta 2012

Kuulumiset

Ai mitäkö kuuluu? No, ei tässä. Aika puhki rankan työviikon jälkeen. Mutta, no worries, huomena ja tiistaina on vapaapäivät, ja kaikkea hauskaa tiedossa! Maanantaina suuntana on Helsinki, ja Lady Gaga. Hiukan äsken yritin katsoa jo vaatteita valmiiksi huomista ajatellen. Tässä vähän vihjettä. Päivällä ajankohtaisia värejä...


...ja illalla sitten jottain muuta.


Nyt tämän pikaisen moikkauksen jälkeen on pakattava loput romppeet ja sitten eikun nukkumaan. Palaillaan  tiistaina asiaan!

Ai niin, hääjutuista sen verran, että alunperin suunittelin päivitteleväni hääkuvioita tänne. Aika vähänlaisesti on kuitenkin tullut niistä juteltua, ja syy on se, että tahdonkin pitää asiat yllätyksinä. Kun häät on juhlittu, tulen varmasti kertomaan niistä kaiken minkä voin, kuvien kera tietenkin. Mutta yksityskohtia en halua vielä paljastaa, jos vaikka joku tuttu eksyy tänne. Suunitelmat kuitenkin pikkuhiljaa edistyvät. Hääpuku on tilattu. Bändi ja valokuvaaja on varattu, samoin kirkko ja juhlatila. Koristeet alkavat olla selvillä, kutsukorttimatsku ostettu ja sulhasen pukua katsellaan huomena. Kaasojen pukujakin on mietitty. Pitopalvelulle on laitettu tarjouspyyntöä ja kampaajaakin vähän kyselty. Eli jotain sentään on kaikessa hiljaisuudessa tapahtunut.

Mutta nyt oikeasti, good night! Reipasta alkavaa viikkoa :)

Ansku

8 kommenttia:

 1. Hauskalta kuulostaa suunnitelmat, joten ota kaikki ilo irti!! :)

  VastaaPoista
 2. Wheeeeey, huippuhauskaa Gaga keikkaa!!! :) On varmaan ihan mieletön show!

  VastaaPoista
 3. Jipiii, Gagan keikka on varmasi aika kova juttu. Pitäkää hauskaa ! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olin kyl tosi innoissani, enkä suotta! :)

   Poista

Kiitos kommentistasi!