tiistai 28. elokuuta 2012

New necklace

Johan oli maanantai! Melkein kirjoitin viikonloppu, koska en ole tottunut juhlimaan tähän malliin maanantaisin, niin että tiistaina olo on kuin sunnuntaina. You know? Oltiin siis Janin kanssa pääkaupungissamme humputtelemassa ja Lady Gagaa katsomassa. Huikea mimmi, wau! Palataan siihen kuitenkin myöhemmin, nyt vilautan teille maanantain asua, jossa lähdin liikenteeseen. Keikalla en kuitenkaan ollut näissä kuteissa.


Jos kesällä mukanani kulki AINA ruskea hapsulaukku, on nyt käteeni liimautunut kuvissa näkyvä viininpunainen ihanuus.

Meillä satoi kuvien ottohetkellä ikävästi, mutta onneksi Helsingissä oli tosi kiva ilma. Kävimme syömässä Vapianossa, ja istuimme terdellä auringon mukavasti lämmittäessä. Ruoka oli muuten toosi hyvää. Nam. Suosittelen testaamaan jollet ole jo ehtinyt. Sen sijaan Zaran lastenvaatepuoleen en ollut kovinkaan tyytyväinen. Surkean pikkuruinen valikoima, eikä tietenkään sitä kokoa vaatteissa mitä etsin. Veljentyttö täyttää vuosia, ja olisin halunnut antaa lahjaksi kauniin vaatteen, mutta Zarasta en löytänyt sitä. Stocmannilla sain kuluttaa aikaa vaikka kuinka, kun ei sopivaa kokoa ollut löytyäkseen sieltäkään. Annoin asiasta ystävällisesti myyjälle palautetta. Se ei tosin tainnut häntä kiinnostaa. Pettymys.


Mitäs olette muuten mieltä uudesta hauskasta kaulakorustani? Tämä löytyi H&M:ltä. Samoin kuin yksi toinenkin, mutta näytän sen vasta sitten keikka-asun yhteydessä. Se kun oli osa sitä.


Olen niin väsynyt junassa ottamistani torkuista huolimatta, että taidan painua sänkyyn köllöttelemään ja jotain hömppähuumorisarjoja tuijottamaan. Palaillaan siis astialle myöhemmin.

Moikkis!

Ansku

4 kommenttia:

 1. Ihana asu, ja ihan sairaan ihana tuo kaulanauha!

  withasilverlining.blogspot.com

  VastaaPoista
 2. Kiva koru ja toi viininpunainen laukku on ihana !!! :) Ei ihme että se on kasvanut sun käteen kiinni.

  Stockalta pitäisi kyllä saada hyvää palvelua tai näin olen ainakin tottunut joten pettynyt olen myös tosta :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, se on siinä luultavasti kevääseen asti ;)

   No niin luulisi, jotenkin sitä pitää jopa itsestään selvänä. Mutta toisaalta, en kyllä ollut pukeutunut minkkiturkkiin enkä puhunut aksentilla. Johtui varmaan siitä? :D

   Poista

Kiitos kommentistasi!