tiistai 21. elokuuta 2012

Unohdus

Heipsunkeipsun! Taas se koitti. Arki. Viikonlopun hulinoista vielä sen verran että jesta kun joutui ihan itteensä moittiin. Sunnuntai-aamuna baarista kotiutuessani huomasin oudosta numerosta tulleen viestin. Täh? No ihan vaan sitä että olin sitten hukannut pankkikorttini. Noin sitä pitää... Enkä edes tiennyt sitä vielä tässä kohtaa.


Onni onnettomuudessa, olin jättänyt sen taxiin, jonka kuljettaja oli rehtiä väkeä. Hän hankki numeroni ja ilmoitti asiasta. Pakko myöntää että jännitti aivan sairaasti josko hän kuitenkin viilaisi luoton enemmän kuin tappiin, ja lähtisi Karibialle... Hain kortin sunnuntaina kuskin kotoa. Loppu hyvin. Mutta voi tyhmyys silti.


Kuvissa on muuten lievästi krapulainen tyttö, joka noissa vetimissä lähti juhlimaan äitinsä synttäreitä sunnuntaina. Onneksi krapula alkaa jo pikkuhiljaa hellittää. Onhan jo tiistai ;)

Ansku

p.s: kuka tekisi meidän puuhommat? :D

14 kommenttia:

 1. Voi eiii :D ihana että sait kortin takaisin. Mun mieheltä hävisi joskus aikaa sitten laukku baari reissun tuloksena, siellä oli mm passi ja tietysti kaikki kortit ja muut. Niin ja koska meillä oli vielä matkakin lähestymässä ihan siinä parin viikon päästä haettiin sitten mm uudet henkkarit ja kaikki kun laukkua ei vaan löytynyt mistään eikä löytötavaratoimistoonkaan ilmaantunut. Meni noin 1,5 kuukautta, matka oli tehty ja uudet henkkarit tottakai taskussa niin poliisilaitokselta soitetaan että täällä olis sun omaisuutta. Taxiin oli jäänyt ja kuski oli tuonut ne poliisille sitten vasta melkeen 2 kk tapahtuneen jälkeen :o vähän pisti vihaksi kyllä että mikä sitä kuskia on vaivannut kun on hautonut sitä laukkua jossain himassaan siihen asti. Niin ja rahat, lomakossa oli kaikki muu tallella paitsi ne.

  Ihana asu jälleen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No älä. Pääsi kyllä kunnon helpotuksen huokaus kun kortti oli taas omassa rahapussissa :D

   Mitä ihmettä?? Olikse taxikuski pöllinyt rahat? Soititteko taxikeskukseen tai jotain? Aika paska juttu :(

   Poista
 2. No voi ei! Onni onnettomuudessa kuitenkin. Hyvä että oli rehellinen kuski! Kauniilta näytät krapulasta huolimatta. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, olis voinut käydä kyllä huonsti. Todella mahtavaa että on rehellisiäkin ihmisiä :) Ja kiitos <3

   Poista
 3. Onneksi sait korttisi takas! Mä luulin kesällä reissussa hukanneeni lompakkoni ja kuolletin kaikki kortit. Noh, lompakko löytyikin sitten mutta voin kertoa, että 2 viikkoa ilman kortteja eläminen oli tuskaa!! Ja Nordeasta saa vain nostettua rahaa ajokortilla ihan aamupäivällä ja tietyistä pankeista. Puuuh.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi itku! Mäkin melkein kuoletin, mutta ajattelin että onhan mulla se taxikuskin numero, eli olisi jäänyt kyllä kiinni. Ilma korttia olisi todella kurja olla! En ehkä selviäisi ;D

   Poista
 4. Onni onnettomuudessa ja sait kortin aika helposti takasin. Tulisi kyllä aikamoinen paniikki kun huomaisi kortin olevan kadoksissa.

  Asu on ainakin tosi fresh, jos muuten olikin vielä kohmelo.. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, niin mullekin tuli! :D

   Hih, kiitos ;)

   Poista
 5. Onneksi sait kortin takaisin! Kerran olen kauppaan unohtanut kortin ja se paniikin määrä oli aika suunnaton.

  Asukokonaisuus on ihan mielettömän raikas ja kiva!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niinpä! Voi kamala, voin kuvitella fiiliksen.

   Kiits paljon, kiva kuulla :)

   Poista
 6. Ihana että sait kortin takaisin! Loppu hyvin kaikki hyvin siis tässäkin tapauksessa :)

  Kiva asu, bleiserisi on ihana!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, onneksi on rehellisiä ihmisiä :)

   Kiitos!!! :) <3

   Poista
 7. Onneksi oli noin kiltti taksikuski! Ihana tietää, että sellasiakin ihmisiä löytyy :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Todellakin. Vieläkin ottaa mahasta kun ajattelen sitä paniikkia mikä iski :D

   Poista

Kiitos kommentistasi!