maanantai 3. syyskuuta 2012

lauantain kuteet

Juhliminenkin voi käydä työstä. Siltä tuntuu ainakin nyt, näin aikaisena maanantaiaamuna. Kohta on kuitenkin suunnattava oikeaan leipätyöhöni. Tiedossa on kolme peräkkäistä aamuvuoroa. Eli tiedossa on myös paaaljon päiväunia ;) Mulla siis tapana nukkua pikku päikkärit aamuvuorojen jälkeen, muuten en jaksa tehdä illalla mitään.

Helsingissä ollessani, en malttanut olla käymättä Zarassa. Bongasin superhienon farkkuliivin, jonka kaupaan jättäminen ei tullut kuuloonkaan. Suunittelin jo mielessäni kuinka yhdistän sen GT:n mustan maximekon kanssa tähän tapaan:                                       Demi ihmettelee kuvassa että mitä toi mamma taas puuhaa... :D

Olimme kotibileissä lauantaina ja asu pääsi heti käyttöön. Olen tosi tyytyväinen ja täytyy sanoa että tämä on  näköiseni kokonaisuus. Jos pitäisi valita asu, missä hengailee loppuvuoden, tämä olisi minun valintani.


        Sopivan yksinkertainen, muttei tylsä. Onko teillä muilla jokin tietty asu, joka tuntuu tosi kotoisalta?

Kesä on tosiaan livahtanut vähän juhlimisen puolelle(ainakin jos vertaa talveen jolloin kaikki biletykseen viittaavaa oli minimissään), ja samalla syömiset ovat olleet retuperällä. Näin maanantain kunniaksi teen klassisen päätöksen paremmistä elämäntavoista. Voin ainakin viikon yhtämittaisesti syödä terveellisesti, nimittäin seuraavat juhlat(onneksi alkoholittomat) ovat vasta sunnuntaina. Ja jos olen oikein viitseliäs, saatan yrittää muistaa kirjoittaa kaiken ylös :) Kahtotaan kuinka käy!

Mukavaa viikkoa! :)

Ansku

16 kommenttia:

 1. Onpas siellä oltu liikkeellä kauniissa kokonaisuussa, sopii todella hyvin liivi tuon pitkän hameen kanssa. Ihana! Tsemppiä maanantaihin, tuttu on tunne :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahaa, kiitos! :D Kiitos myös tsempistä, sitä tarvittiin. Tosin nyt jo virkeämpi kun nukuin ;)

   Poista
 2. Herranjumala kun näytät kauniilta! Tiedätkös, ekoissa kuvissa näyttää kuin sinulla olisi polkkatukka ja se sopisi aivan järkyttävän hyvin. =) Ja tuo tyyli käy kuin nenä päähän. I love it!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Höh, hassu! :D Mä olen vähän polkasta haaveillutkin, mutta täytys päästä naimisiin ensin ;)

   Poista
 3. Samaa mieltä, tuollainen pitkä polkka pukisi sua tosi hyvin! :) Farkkuliivi on ihana! Mä ajattelin, että sun loppuvuoden asuun kuuluisi ehdottomasti korkkarit. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin mäkin olisin ajatellut kaksi vuotta sitten. Mutta sitten musta tuli mukavuudenhaluinen ;)

   Poista
 4. Mä katsoin myös että oot leikannut hiukeset ja yhdyn myös edellisiin kommentteihin siitä että se sopisi sulle todella hyvin !!! Ja todella hyvä asu, sopii sulle ja voisi ihan varmasti pukea noi myös itseni päälle :) Kiva liivi, hame ja kengät <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva jos se näyttäis hyvälle, koska polkasta vähän haaveilen :) Ehkä joskus häiden jälkeen. Jos raaskin! :D

   Poista
 5. Mulla loksahti ihan suu auki kun näin noi ekat kuvat! Kannattaa ihan vakavissaan harkita polkkaa, sopii sulle nimittäin toooodella hyvin. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä oonkin ihan tosissaan harkinnut! Mutta häät ensin, ja sitten mietin lissää :)

   Poista
 6. Yhdyn muihin kommentteihin, todella kaunis olet! Ja sun hiukset näyttävät jotenkin erityisen upeilta näissä kuvissa (vaikka ainahan ne ovat upeat!). Jotenkin väri, toi keskijakaus.. en tiedä. You look fab!! <3

  VastaaPoista
 7. ihanasti olet maksin yhdistänyt :--)!

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!