tiistai 25. syyskuuta 2012

Miehen kaapilla, osa 2

Kauniin metsänvihreän sävyinen maastokuvioitu takki. Sellaisen minä tahtoisin. Olen kyllä kolunnut nettikauppoja, ja löytänyt mitä hienompia vaihtoehtoja. Mutta. Nyt täytyy pitää kukkaron nyörit tiukasti kiinni. Menoja on enemmän kuin tuloja, ja häätkin lähestyvät. Siispä, ei auta muu kuin suunnistaa taas kohti Janin vaatekaappia.


Haukuin tätä vihreää takkia puliukkotakiksi, ja olenpa yrittänyt tämän hävittääkin. Kuinkas tässä nyt näin kävi? Sanojensa syöjä omikin takin itselleen. Vyö kuromaan muotoa tähän säkkiin, ja eikun menoksi!


Kyllä tänään tuli taas kiiteltyä tätä hauskaa ja rakasta harrastustani. Töissä oli ihan ultrahirveä päivä, ja olin ihan sairaan pahalla tuulella sieltä pois rynnätessä. Käytännössä koko Suomen sairaanhoitojärjestelmä sai kuulla kunniansa kotimatkalla. Asukuvia napsiessa alkoi työmurheet kuitenkin pikkuhiljaa kaikota, ja äskettäin muiden blogeja selatessa huomasin olevani jo ihan hyvällä tuulella.


Toiset nollaavat vetämällä pikku kännin, minä juttelen vaatteista. Bloggauksesta on kehittynyt iso osa arkeani, ja se piristää niin, etten enään osaisi ollakaan ilman. En toki haluaisikaan. Sitäpaitsi, tähän harrastukseen voin ottaa miehenikin mukaan. Kuntosalilla ja lenkillä joudun sensijaan käymään yksin. Tietenkin joogassa käymme yhdessä, mistä olen tosi iloinen. Mutta on sekin mukavaa, että voin iskeä kameran mieheni kouraan, ja hän mielellään räpsii muutamat kuvat.


Poikkesin muuten meikkivoideostoksillakin tänään. Sain muutama viikko sitten näytteen YSL:lta. Uusi meikkivoide, Le teint touche éclat, tuntui mukavalta, ja muistaakseni kestävältäkin. Vaikka edellinen meikkivoiteeni oli hyvä, en malttanut olla ostamatta tätä, ihan vaihtelun vuoksi. Testailen, ja kerron teille sitten mielipiteeni. Mikäs muuten on sinun lempparimeikkivoiteesi ja miksi? Oma suosikkini on ollut Chanelin mat lumiere. Kestävä, helposti levittyvä, tarpeeksi peittävä mutta melko kevyt. Ja riitoisa. Siinä perustelut. Ainoa miinus tulee siitä, että se tuntui kerääntyvän silmien ympärillä oleviin pienen pieniin juonteisiin.


 Tsemppiä sadekeleihin! :) Lenkille ja saunaan!

Ansku

8 kommenttia:

 1. Toi takki näyttää tosi kivalta sun päällä, onneks et ollut onnistunut hävitysyrityksissä :)

  VastaaPoista
 2. Takki on tosi kivan näköinen, hyvä että et hävittänyt mihinkään :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos hurjasti, ja samaa mieltä jälkimmäisestä! :D

   Poista
 3. Hahahah, ihan loistavaa, että voi tehdä löytöjä paitsi omasta kaapista, myös miekkosen kaapista! :D Ja näyttää vielä tosi hyvältäkin sun päällä! You go girl!! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, olen alkanut vierailla sielä pelottavan usein :D Hih, kiitos!

   Poista
 4. Minuakin kiinnostaa tuo YSL:n meikkivoide,
  sen on pakko olla hyvä kun kaikki sitä kehuu:)
  Ja kiitos kommentistasi blogissani, jostain syystä se ei
  ilmesty itse sivulle...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt käyttänyt pari kertaa. En ole ihan vakuuttunut, mutta odotellaan vielä muutama kerta :)

   Mun kommentit jostain syystä usein menee roskikseen. Outoa.

   Poista

Kiitos kommentistasi!