lauantai 15. syyskuuta 2012

Uudet bootsit in action

Jaha, mukavaa viikonlopun alkua sitten vain! Oma viikonloppuni loppui juuri, ja työputki alkaa tänään, kevyesti kymmenen tunnin duunipäivällä. Ehdin pikaisesti heittää morot, ja sitten onkin jo huristeltava työpaikalle päin.Bikerbootsien tilauksesta asti on mielessäni siintänyt visio asukokonaisuudesta. Halusin vähän rouheille popoille hyvän vastakohdan romanttisesta puserosta ja kaulakorusta, sekä asiallisesta kauluspaidasta- joka tosin ei ole asiallisuutta nähnytkään renttumaisen ryppyisenä. Alunperin suunitelmaani kuului myös tekonahkalegginsit, mutta koska valkoinen pusero ei veny tarpeeksi alas, jätin idean toteuttamatta. Legginsit ovat auttamatta liian ohutta matskua, jotta antaisin takapuoleni näkyä niihin verhoiltuna. Kuvittelen tämän olevan kaikkien yhteinen etu.Mitäs sanot saappaista? Ulkonäöltään ovat niin täydelliset kuin kuvittelinkin niiden olevan, mutta pakko todeta materiaalin olevan ennemmän muovinen kuin osasin odottaa. Tässä tapauksessa käänsin asian kuitenkin positiiviseksi. Voin lompsutella näillä syksyn sateissa, eivätkä ne mene pilalle!


Viettäkää mukava viikonloppu!

Ansku

14 kommenttia:

 1. Oih mitkä kengät! Ite kävin kanssa sovittelemassa bootseja eilen ja löysinkin eräät varsin tyylikkäät tapaukset, mutta jätin ne vielä toistaiseksi kauppaan. Ehkä olisi pitänyt napata mukaan, kun kuitenkin vielä yölläkin mietin niitä kenkiä. :D

  Hauskaa muuten, että kuvailet noita bootseja sanalla "rouhea". Olen käyttänyt itse tuota samaa termiä ja mies väitti minun kuulostavan vanhalta tädiltä, joka yrittää puhua nuorekkaasti jotain teinislangia. Mikä muu adjektiivi noita kenkiä kuvaa parhaiten kuin rouhea! Huoh, miehet. Ei ne mitään tajua.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on hyvä merkki, jos kengät ovat mielessä kaupasta lähdön jälkeen. Sitten ne melkein kannattaa hakea :)

   Eiikä! Sun mies on hassu :D :D Miehet... todellakin!

   Poista
 2. Hyvältä näyttää! Mukavaa viikonloppua sinne :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Reetta! Toivottavastu sulla oli kiva viikonloppu myös :)

   Poista
 3. Kengät <3 ja asu myös :) Tää sattui hauskasti koska mä puin aamulla mun maiharit ja järkeilin niille hieman tavallaan siistimpää kaveria niin puin melko samanlaisen yläosan kun sulla, omani oli tosin vaaleansininen kauluspaita pelkästään mutta tota samaa kontrastia haettiin täälläkin.

  VastaaPoista
 4. Kengät <3 ja asu myös :) Tää sattui hauskasti koska mä puin aamulla mun maiharit ja järkeilin niille hieman tavallaan siistimpää kaveria niin puin melko samanlaisen yläosan kun sulla, omani oli tosin vaaleansininen kauluspaita pelkästään mutta tota samaa kontrastia haettiin täälläkin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tää oli selkeesti päivän teema ;)

   Poista
 5. Kiva asu ja kivat kengät! Mulla oli kanssa viimeviikolla mielessä yhdistää pidempi kauluspaita neuleen kanssa, mutta huomasin että kaikki mun kauluspaidat onkin ihan liian lyhyitä näyttääkseen kivalta, ja se sitten jäi. Nyt kyllä on pakko etsiä itsellekin joku sopivan pituinen kauluspaita, niin hyvältä tuo yhdistelmä näyttää! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, nyt kauppaan! Tämä paita on ihan lempparikseni osoittautunut. On muuten tosi iso kooltaan, ja miesten puolelta ostettu.

   Poista
 6. Voi sua!! 10 h työvuoro on kyllä aika hc.. Toivottavasti jaksoit hyvin! Ja kiva asu! Kiva rikkoa asukokonaisuuttaa hempeillä yksityiskohdilla kun kengät on rock. Kivat popot on! Ja oot ihan oikeassa, tekonahkakengissä voi hyppiä lätäköissä vaikka kuinka murehtimatta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahhaa! Joo... No, onneksi oli tosi leppoisa vuoro kyllä. Viikonloppuisin on usein vähän rauhallisempaa. Kyllä se tästä taas muuttuu :D

   Poista
 7. Mulla on kans ostoslistalla bikerbuutsit (mitä kenkiä mun listalla nyt ei olis?! :D). Nuo sun näyttää tosi kivoilta ja sekotit musta tässä asussa kivasti preppy- ja tough girl -lookia. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. HIh, mulla on vähän sama :D Tuntuu että mä hankin vielä nää, ja sit noi, mutta siten ei enään. paitsi tietenkin noi... :D

   Kiva jos asu onnistui. Itse tykkäsin kyl ihan joo :) Ihan perus preppy ei oo mun juttu. Poikkeuksia lukuunottamatta tietenkin ;)

   Poista
 8. Oi ihanaa, tää on niin mun tyylinen asukokonaisuus! Ihanat värit!

  http://boudoir-pini.blogspot.fi/

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!