tiistai 30. lokakuuta 2012

27.10.2012

Kulta on nyt ehkä enemmän pinnalla kuin koskaan. Ainakin Dolce&Gabbana puki mallinsa runsaisiin mustanpuhuviin asuihin, ja lisäsi kirsikaksi kakun päälle muhkeat kultakorut. Ihan yhtä teatraalisessa asussa en itseäni näe, mutta onneksi parivaljakon ajatuksia voi soveltaa omaan tyyliin sopiviksi. Sehän se kai on muodin ydinajatuskin?


Siskon lauantaisille synttäreille pukeuduin pääasiassa mustaan, mutta piristin yleisilmettä isoilla korvakoruilla, paksulla rannerenkaalla ja pronssinhohtoisilla saapikkailla. Jos ilta olisi jatkunut yökerhoon asti, olisin sutinut silmiin reilusti tummaa luomiväriä. Nyt kuitenkin tiesin päätyväni ihanan tunnelmalliseen pihasaunaan, joten neutraalilla meikillä mentiin. Kyllä puusauna se vaan on paras. Siitä meidän piti tinkiä, kun ostimme talomme vuosi sitten. Pohjaratkaisu on sellainen kuin toivoimme, samoin pieni etupiha(ei tarvitse tehdä niin paljon lumitöitä), ja aurinkoinen takapiha. Ehkä vielä joskus saamme puukiukaan. Ei kai se ihan täysi mahdottomuus voi olla?


Lauantaina jaksoin juhlia niukin naukin sunnuntain puolelle. Yhden maissa olimme jo kotimatkalla. Perjantain bilettäminen vaati ihan selkeästi veronsa. Noo, ei hätää, ei ne juhlat tähän lopu. Seuraavat ovatkin taas ihan oven takana. Työpaikan pikkujoulut ovat nimittäin perjantaina. Mitä laitan päälle?! :D Ei muuta kuin miettimään...


Viettäkäähän mukava viikko, ja olkaa ystävällisiä toisillenne! :)

Ansku

11 kommenttia:

 1. Kiva asu! Tykkään kovasti! :)

  VastaaPoista
 2. Tosi kiva asu, musta on aina vaan jees ja kulta sopii siihen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on, sellainen perushyvä väri aina :)

   Poista
 3. Buahahaaa noi kengät :D :D pakko aina välillä käydä täällä blogissa katsomassa päivän naurut, kiitos siitä!

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!