lauantai 20. lokakuuta 2012

Arki

Ai mitäkö mulle kuuluu? Noo, pienten hääkriiseilyjen jälkeen on taas ihan hyvä olla ja suunitella. Viime päivät ovat menneet enemmän tai vähemmän töiden merkeissä, ja tosiaan otettiinpa pienesti yhteenkin tuon toisen puoliskon kanssa. Ei onneksi mitään vakavaa, lähinnä höyryjen pois päästelyä ja yleistä kiukuttelua. Taas on ilmaa puhdistettu seuraaviksi viideksi vuodeksi.


Koska päiväni ovat kuluneet töiden merkeissä, ei asukuviakaan ole tarjolla. ...ellei sitten lasketa näitä oheisia kuvia mukaan. Farkuissa olen pääasiassa työmatkat kulkenut. Helppoa sen olla pitää, eikö niin?


Hokasin juuri, että syksy on pian ohi, ja kaikki ihanan helpot, kevyet takit täytyy piilottaa talven ajaksi. Tilalle kaivan toppa- ja villakangastakit. Olen jotenkin ihan hirveästi digannut tästä syksystä, vesisateista huolimatta. Ellen olisi henkeen ja vereen Jouluihminen, jäisin haikeana roikkumaan pallona pian talveksi vahtuvan syksyn jalassa. Onneksi saan tilalle kauniit Jouluvalot ja ihanan tunnelman. Yksi parhaista jutuista Joulussa on, kun kuljeskelen itsekseni liikkeissä, joissa iloiset Joululaulut raikuvat. Hypistelen ja ihastelen tavaroita, ja mietin mikä olisi kenellekin mieleinen lahja. Ja ne koristeet! Vaikken olekkaan koristehamsteri, on niitä tosi hauska katsella. Toki omaankin kotiin jotain laitan. Joko te muut Jouluihmiset olette heränneet? :)

Tunnelmallista iltaa!

Ansku


4 kommenttia:

 1. Jee! Ihkua olet Bloglovinissa nyt. =) Tykkään sitä kautta seurailla, niin kiva kun tulit sinnekin.

  Itse olen kyllä taas aika anti-jouluihminen ja varsinkin vastaan kaikkea sitä kaupallista, mitä se nykypäivänä on. Vaateliikeessä töissä ollessa sai niitä rallatuksia kuunnella aina marraskuusta lähtien, joten nykyään välttelen kauppoja sen jälkeen kun ne rallatukset alkavat. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on vähän vieras mulle vielä, en itseasiassaa tiedänkö olenko sielä edes oikein :D

   Kaupallistahan se on, totta :) Tunnelmaa ei silti voita mikään!
   Hahaa, uskon että tökkii, kyllä kaikkeen kyllästyy kun liikaa joutuu kuuntelemaan :D

   Poista
 2. Mä rakastan myös joulua ja odotan sitä jo innolla mutta se tosiasia nimeltään talvi hieman pilaa fiilistä. Ehkä tiedätkin jo mutta vihaan talvea ja kerron sen taas :D

  Riidat parisuhteessa on kyllä sellainen asia että ne oikeasti puhdistaa ilmaa ja niitä saisi olla silloin tällöin. Musta tuntuu että meillä on liian harvoin/koskaan ja se joskus jopa hieman mietityttää. Onko kaikki ok jo ei välillä pidä raivota ? Toisaalta me nähdää aika harvoin kunnolla ja ehkä sitä aikaa ei halua käyttää riitelyyn mutta silti. Niin hassulta kun se kuulostaa niin mä haluaisin kunnon ovet paukkuu riitoja :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, olen tainnut joskus kuulla ettet pidä talvesta ;) Vaan eipä haittaa kuulla uudelleen :D

   Meilläkin aiiika harvoi riidellään, mutta kun riidellään, sitten paiskotaan ovia ja huudetaan. Lähinnä minun toimestani ;D Kyllä joskus on hyvä päästellä, olet oikeassa :) Mutta jos olette samaa mieltä aina, niin nauti ihmeessä.

   Poista

Kiitos kommentistasi!