keskiviikko 17. lokakuuta 2012

Army lippis

Heräsin juuri, olin viime yön töissä. Istun mukavasti, vielä vähän unenpöpperöisenä sohvalla, edessäni höyryävä mukillinen hunajalla makeutettua vihreää teetä. Sateen ropina kuuluu rauhoittavasti ulkoa. Näin tämä päivä pitäisikin viettää. Sohvalla pehmeissä, mukavissa(vaikkakin aika kulahtaneissa, myönnän) vaatteissa rentoillen. Oi miten houkuttaisikin tähän jämähtää.


Jalan polkemiset ja itkupotkuraivarit eivät kuitenkaan tälläkertaa auta. Kohta hyppään yli lätäköiden, autoon ja huristelen kauppaan. Suunittelin yllättäväni Janin herkullisilla pihveillä, jotka odottavat valmiiksi lautasella raskaan työn raatajaa. Hyvä tyttöystävä-pisteet hakusessa ;) Tiedossa on myös ahh niin arkista siivousta, ja piirakoiden paistoa huomista ajatellen. Äiti ja tuleva anoppi tulevat pohtimaan hääkutsukortteihin tekstejä, ja suunittelin ottavani myös hyvä tuleva miniä-pisteet kotiin.Kuvan asu ei liity tähän päivään. Eilen sensijaan hengailin maastolippiksessäni tyytyväisenä. Aiemmin pidin lippalakkeja enemmänkin lenkkeilyyn ja metsävaelluksille sopivana päähineenä. Sitten päätin ajatella toisin, ja liitin hatun arkiasuun. Tykkäsin itse, tykkäsikö kukaan muu?

Lämpöistä keskiviikkoa! :)

Ansku

7 kommenttia:

 1. Kiva asu, tykkään. Itselläkkin toi lippis on vähän sellainen lenkkeilykapistus jos vaikka sataa vettä se suojaa kivasti mutta kyllä sä tossa sun asussa ainakin toimii muutenkin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla, kiitsi Milma! :) vaihtelu virkistää ;)

   Poista
 2. Hiii, ihana gangsta-Ansku <3 Olen yrittänyt vähän metsästellä jotain kivaa lippistä jonka voisi yhdistää ihan arkeen ja käyttää myös koiran kanssa lenkillä. Syyssateiden tilalle taitaa kuitenkin tulla lumisade ennen kuin sitä the lippistä löydän. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahaa, joo todellien gangsta :D
   Hanki sellainen perinteinen räppäreidenkin käyttämä lippis. Mä niin putoan jos yhdistäisit sen just vaikka näin kun mä. En osaa kuvitella, kun jollainlailla tyylisi kuitenkin on aika konservatiivinen :)

   Poista
  2. Joo ja sitten siihen vähän bling blingiä sekaan ja lököhousut jalkaan, varo vaan. ;)

   Poista
 3. Joo ei kuule tykänny, mut varmasti siellä pöndellä toimii.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!