sunnuntai 14. lokakuuta 2012

Pääosassa: sukat!

Huh! Onkin ollut kiirusta. Vietin lauantai-iltaa Helsingissä, ystävän synttäreiden ja tupareiden merkeissä. Kotiuduin muutama tunti sitten. Nukuin päikkärit ja nyt ilta taitaa mennä sohvaa kuluttaessa, ja huomista työpäivää varten latautuessa.


Kuvissa näkyvä asu oli käytössä perjantaina. Pidin siitä niin paljon, että lähdin siinä eilen Helsinkiinkin. Laukku vaihtui kyllä toiseen, puuterinväriseen. Sen lisäksi raahasin mukanani myös valtavaa, armeijan vihreää säkkiä. Saatoin olla hauska näky, harmi kun siitä ei tullut napsaistua kuvaa.


Illaksi asu vaihtui toiseen. Sellaiseen kunnon blingblig-meininkiin, mikä itseasiassa on meikäläiselle vähän vieras tyyli. Nyt kuitenkin kullan kimallus ja isot korut on tapetilla, joten päätinpä minäkin repäistä-omalla tavallani. Kunnon asukuvaa ei valitettavasti tullut otettua juhlan tiimellyksessä, mutta katsotaan josko saan jotain kasattua näytille.Silmät lupsuu siihen malliin että täytyy ehkä niitä taas vähän lepuuttaa ;) Rantouttavaa illan jatkoa!

Ansku

p.s: osallistuhan arvontaan, jossa voit voittaa lahjakortin K-rautaan! 

7 kommenttia:

 1. Hrrrr, eikö sulla ollut kylmä ? Mä oon ollut ihan syväjäässä pari viime päivää :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei itseasiassa mitenkään erityisesti. Ihme juttu koska yleensä olen ihan jäässä, ellen pukeudu pilkkihaalaria vastaavaan asuun :D

   Poista
  2. Kesäkin tuntuu tulleen takasisn, reilu 10:n astetta taas lämmintä. Ehkä mäkin kohta luovun villasukista ja pitkiksistä hetkeksi :D

   Poista
 2. Ihan samaa kuin Milmakin niin mietin täällä, että miten sä olet tarjennut? Itse kiskon villasukkaa jalkaan kotona koko ajan kun paleltaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyyllä mullakin kotona on villasukat aina jalassa, ilman ei pärjää :D Mutta nyt olen ulkona pärjännyt ihmeen hyvin näin.

   Poista
 3. Oi miten kiva asu, sukat sopii ihanasti!!:))

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!