torstai 4. lokakuuta 2012

Pehmeä asu

Keskiviikkona vietin yövuoron jälkeistä päivää. Valvotun yön jälkeen nukuin tyytyväisenä kuin pieni murmeli, kunnes kesken parhaimman unen, Demi räjähti haukkumaan. Joku oli ovella. Voin kertoa että harmitti aika pikkusen paljon tämä yllättävä herätys. Tyynyn kuva poskessa kömmin kurkkimaan verhon raosta, nähdäkseni ovella kaksi rouvaa. Ärsytti. Lehtiset eivät nyt kiinnostaneet, laahustin takaisin sänkyyn.



En saanut kuitenkaan unta, sillä jäin pohtimaan kävijoitä, ja asiaa ylipäätään. Aihe on hyvin vaiettu, niinkuin nyt uskonnolliset ja usein poliittiset asiat ovat. Mikä sinun mielipiteesi on uskontoon liittyviin keskusteluihin? Itse varovasti ihmettelen, mikä tästä aiheesta tekee niin tulenaran. Ymmärän, etteivät tiettyjen uskontojen edustajat halua keskustella aiheesta, ehkä lähinnä itään päin mentäessä. Mutta miksi täälä pienessä Suomen maassa emme keskenämme voi vaihtaa ajatuksia? Onko jo tämäntasoinen mielipiteiden kysyminen pahasta? Kuitenkin poliittiset kannanotot ja mielipiteet alkavat olla arkipäivää.




Vaihdetaan nopeasti kevyempään aiheeseen. Kasvojenpuhdistusaineeni on lopussa, ja halusin Biothermiin vaihtelua. Kokeiluun lähti tällä kertaa Clarinsin tuote, johon en ole vielä ehtynyt tutustua. Kerrytän ensin muutamia käyttökokemuksia, kerron teille sitten mielipiteeni. Ostosreissulle pukeuduin pehmeästi. Mukava, lämmin neuleviili ja samettihame sopivat fiilikseen. Lisäsin pisteeksi iin päälle Nooran neuloman suloisen pannan, jossa on upea ajankohtainen kiiltävä koriste toisella puolella. Täytyy sanoa, että pidin kovasti asusta.



Lopuksi vielä yksi asia Kertokaahan te fiksummat miten ihmeessä Flickr toimii? Sain palveluun kyllä omia kuviani, mutta kuinka saan ne sieltä ladattua blogiini? Sen verran kismittänyt tämä asia, että läppäriparka on ollut koetuksella. Toivottavasti osaatte auttaa. Sen verran valotan vielä, että jos laitan kuvan osoitteen, kuvan lataus-kohtaan, ei se löydä kuvia. Vaikka ne olisivat asetettu julkisiksi. Ja jos taas yritän Flickristä Blogger-ikonia painalla siirtää kuvan blogiini, julkaisee se sen heti, eikä mene blogin kautta jotta saisin lisätä kunnolla tekstiäkin. Murrr!

 
 Ai mutta hei, olihan mulla vielä asiaa. Liityin Cosmopolitanin Tähti-bloggaajaksi kilpailuun. Eniten tykätyt saa palkintoja.Käy siis tykkäämässä, jos sinusta anstaitsen palkinnon :)
Kun laitat kuvani päälle hiiren, aukeaa siihen tykkää-painike. Klik, tästä eteenpäin!

Nyt joogaamaan! Mukavaa illan jatkoa :)

Ansku

p.s: Palaan edellisen postauksen kommentteihin pikimmiten. Kiitos teille niistä!

8 kommenttia:

 1. Saat ääneni! Harvaa blogia olen lukenut yhtä kauan, vaikka välissä olikin tauko. :) <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jeij! <3 Sitäpaitsi, samat sanat sulle, senkin veteraani :D

   Poista
 2. Tuohon Flickr kysymykseen: http://saara-kissntell.blogspot.fi/2011/11/miten-ladata-kuvat-flickrin-kautta.html näillä ohjeilla itse onnistuin. :)

  VastaaPoista
 3. Uskontoon monesti liittyy niin suuri tunnelataus, postiivinen tai negatiivinen, että sen takia se on hyvin vaiettu ja arka aihe. Harvoin siitä pystytään keskustelemaan ilman tunnelatausta. Monet ovat koettaneet kyllä :)

  Hyvää viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aivan, tunnelataus taas johtaa yleensä eteenpäin, riippuen siitä minkälainen kuuntelija on vastassa.

   Sulle kans, hyvää viikonloppua! :)

   Poista

Kiitos kommentistasi!