sunnuntai 28. lokakuuta 2012

Piece

Ei se viikonloppu ihan niin hässäkäksi mennytkään kuin epäilin. Halloweenin juhlinnat jätettiin tälläkertaa väliin, ja hyvä niin. Olo ei ole lainkaan zombiemainen. Eilisetkin synttärit juhlin hyvin hillitysti, ja melkein samaa voin sanoa myös perjantain kuuskymppisistä. Kyseessä olivat siis Janin isän syntymäpäivät, joita juhlittiin rennosti eräällä saunatuvalla perjantaina. Kutsussa pyydettiin pukeutumaan vapaa-ajan asuun. Minä päädyin seuraavanlaiseen:


Hauska hapsupusero pääsi ensimmäistää kertaa päälle. Pohdintaa aiheutti kuitenkin koruvalinta. Vähemmän on enemmän, sanoo vanha sananlaskukin. Unohdin siis taas kaulakorun. Kimalteleva rauhanmerkki ja hapsut ovat itsessään tarpeeksi näyttävät, joten muutama rannekoru riitti hyvin.


Juhlissa riitti hyvää ruokaa, juomia unohtamatta. Paikalla oli yhden naisen ohjelmatoimisto, joka hauskuutti vieraita vitseillä, tarinoilla ja musiikilla. koska kyseessä oli kuuskyvuotisjuhlat, oli tiedossa tietenkin myös yhteislaulua. Yllätin itseni hoilaamasta täysillä Vanhoja poikia viiksekkäitä! Ja tässäkohtaa en ollut ottanut kuin lasin skumppaa ja punkkua ;)Yksi ohjelmanumeroista oli piirtää syntymäpäiväsankarista kuva. Näin mielettömiä taideteoksia syntyi. Ihmisillä taitaa olla ainakin leuan koosta erilainen käsitys.


Yöllä päädyimme melkein kaupungille mutta vaihdoimmekin viimehetkellä suuntaa ja hurautimme Janin siskolle. Tässä illan viimeinen kuva. Tadaa:


Neljän maissa kipaisimme jalkaisin kotiin. Onneksi muistin juoda monta lasia vettä yöllä, sillä krapulaa ei juuri ollut.

Nyt haaveilen pääsystä kirpputorille. Haaveeksi saattaa tälläkin kertaa jäädä. Jani vaihtaa ulkona hikipäässä renkaita, jotka taitavat olla ilmeisen kovaa kiinni. Tälläkertaa talvi tosiaan pääsi yllättämään.

Aurinkoista päivää kaikille!
Mitäs mieltä muuten asusta??

Ansku

4 kommenttia:

Kiitos kommentistasi!