lauantai 3. marraskuuta 2012

Halloween pikkujoulut

Huomenta vaan, toivottelee väsynyt juhlija sohvan nurkasta. Duuniporukan kanssa vietettiin eilen melko raisut pikkujoulut Halloweenin merkeissä. Allekirjoittanut oli mukana suunittelemassa ja järkkäilemässä bileitä, niinkuin jotkut teistä saattavat muistaakin lukeneensa. Hyvin meni, kommelluksiltakaan tosin ei säästytty. Pääosassa meillä oli opiskelijabileistä tutut rastit, Halloween-teema pysytteli taustalla punaisena lankana.


Ensin porukka jaettiin kahteen osaan, hoitajiin ja potilaisiin. Hoitajille iskettiin hilkat päähän, potilaat taas saivat veriset sidokset. Matkaevääksi tämä sekalainen seurakunta sai pullolliset sinivihreää myrkkyä. Makua piristi mato pullon pohjalla. Ensimmäiset vihjeet ohjasivat porukat baareihin kysymään lisäohjeita "Mikolta". Eli siis baarimikolta. Lisäohjeet ohjasivat ryhmät rasteille, joista toisella juotiin kilpaa. Toisella maisteltiin häijyn näköistä noidan keitosta, kuin kuravettä. Hyvin upposi, halusivat loput pulloon. Pullossa tämä seos näytti sakkaiselta kiljulta. Nam. Viimeinen vihje ohjasi juhlapaikalle. Pihalla kuultiin vielä kummankin ryhmän loistavat tiimihuudot, joista parempi palkittiin.


Sitten sisälle syömään! Ruoka oli hyvää ja seura hauskaa. Ennen pikkujouluja meillä oli työpaikalla vaalit. Valittavana oli tuomionpäivänlautakunta. Ehdokkaiden nimet olivat anagrammeja, jotka jaksoivat hauskuuttaa moneen kertaan. Annan kirkaisten, oli ehkä yksi suosikkini :D Bileissä sitten julistettiin voittajat jotka palkittiin, luudilla tietenkin.


Tämä hoitaja sai kainaloonsa ja vahdittavakseen pari pahasti loukkaantunutta juhlijaa.


Osa pikkujoulujuhlijoista lähti kotiinpäin yön tultua, osa lähti jatkamaan juhlintaa.


Itse jaksoin kahteen asti, sitten koti-ikävä pakotti taxijonoon. Huh, taas on joksikin aikaa juhlimiset juhlittu. Hauskaa oli kuitenkin! Nyt voinkin taas keskittyä täysillä häiden miettimiseen.

Hauskaa viikonlopunjatkoa!

Ansku

4 kommenttia:

 1. Ihana Halloweenasu :) Teillä onkin ollut hyvät bileet eilen !!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tykkäsin itsekin, vaikka toki olisi sitä voinut panostaa Halloweenimaisuuten enemmän mutta näillä mentiin :) Hauskaa oli kyllä!

   Poista
 2. Kuulostipa hauskoilta juhlilta! Pikkujoulut on aina pikkujoulut ja ainakin itse tykkään tosi paljon tästä joulunodotusajasta ja kaikista juhlista, jotka siihen liittyvät. Ja olit ihan superkauniina liikenteessä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu hauskaa oli :) Joulunaika on minunkin lemppariaikaani <3

   Poista

Kiitos kommentistasi!