keskiviikko 19. joulukuuta 2012

New earrings

Tiedättekö mikä aiheuttaa hyvää mieltä? Tietenkin toisten huomioon ottaminen. Varsinkin liikenteessä. Hurautin tänään autolla asioita hoitamaan, ja moottoritien kiihdytyskaistalla ajaessani sain kahdella eri kerralla tilaa ystävällisiltä kanssa-ajajilta. Itsekin annan aina tilaa, kun vaan siihen pystyn joten oli mukavaa kun homma toimi toisinkin päin. Aina se ei toimi. Päivän mukavimman jutun tittelistä kilpailee myös pikainen kohtaaminen suojatiellä. Päästin kokomustaan pukeutuneen huppupäisen nuoren jäbän tien yli. Poitsu käveli rennon lönköttelevästi reppu selässään edestäni, ja näytti mennessään jonkun käsimerkin, jonka kiitokseksi tulkitsin. Keskisormi se ei nimittäin ollut ;) Hymyilytti.


Ja sitten päivän toiseen visaiseen kysymykseen: mikä sitten ei saa ihmistä hyvälle mielelle? Vastaus on; jonossa etuileminen. Ei, vaikka olisitkin kahdeksankymmentäkuusivuotias. Jos on jono, niin sitten on jono. Tosin sain asiaan liittyvää koulutusta osakseni vuosia sitten Glorian muotinäytöksen narikassa. Sieläkin oli jono. Vahemmat rouvat kävelivät suoraan ohitseni, antoivat omat korttinsa, ja mikä pöyristyttävintä, saivat takkinsa ennen minua. Kun huomautin asiasta, ojensi narikassa työskennellyt mies minua, ja ilmoitti rouvien olleen minua vanhempia, ja saaneen siksi takkinsa ensin. Yritän jatkossa muistaa, että Glorian muotinäytöksessä sekä Tiimarissa jono ei tarkoita mitään.

Toinen ärtymystä herättänyt asia tänään on se, että olen juossut paikasta toiseen, saamatta asioita hoidettua. En löytänyt tarvitsemiani juttuja. Tuikkukynttilöiden lasitkipot löysin, sekä helmiäsikartonkia. Mutta noin kaksisataa muuta asiaa jäi tekemättä, koska en turhatumiseltani olisi pystynyt kuin kahteen asiaan. Polkemaan jalkaa ja itkemään, tai ajamaan Mäkin autokaistan kautta kotiin. Koska olen kehittänyt itselleni riippuvuuden beef/onion wrappiin, tein jälkimmäisen.


Keitin kaveriksi vihreää teetä, ja tein sotasuunitelman huomiselle. Enkä muuten aio laittaa korkokenkiä jalkaani kun lähden uudelleen asioille. Esimerkiksi Citymarketin ja Prisman käytävät ovat turhan pitkiä päättömälle säntäilylle korkeissa koroissa. Kengistä muuten sen verran että löysin sitten täydelliset kiilakorkokengät. Olen etsinyt niitä syksystä asti, ja nyt kun löysin ne, en voi niitä ostaa. Voi hääbudjetti p*****e... Mutta jos joku muu voi, niin Biancosta näitä saa, ja kokoni on 39 :)Muksaa viikon jatkoa! :)

Ansku

14 kommenttia:

 1. Hih:) Tiimarissa olen jokusen kerran jättänyt ostokset ostamatta kun myyjät ovatkin palvelleet minun takanani olevia, vanhempia rouvashenkilöitä. Minua ainakin myös asiakkaana hävettäisi jos itseäni palveltaisiinkin ennen minua jonottavaa. Toisaalta yritän nykyään olla ärsyyntymättä tuollaisista pikkujutuista ja annan mielelläni ihmisten, erityisesti vanhusten, mennä edelleni jos heillä tuntuu kovin kiire olevan. Joulukaupoissa erityisesti tuntuu ihmisillä pinna olevan kireällä. Ihanaa katsoa muiden puhinaa, kun itse ottaa asiat omalla painollaan;) Ei niissä jonotuksissa tms. kuitenkaa yleensä menetä tai säästä kuin muutaman minuutin.

  Kaunis kaulakoru:)

  VastaaPoista
 2. Kauniit korvakorut! :) Tuo etuileminen on kyllä törkeää.. Juuri tällä viikolla jonotin Henkkamaukan kassalle, kun iäkäs rouva purjehti vaatekasoineen eteeni sanomatta yhtään mitään ja laski ostoksensa tiskille. En viitsinyt sanoa mitään, mutta kyllä meinaan pinnan alla kuohui...!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiits Elisa-Maria!

   No onhan se. En oikein ymmärrä muiden pokkaa. Huhheijaa :D

   Poista
 3. ihana blogi sulla! ihana seurata hääjärjestelyiii luin sun blogii iha sika kaua tänäää kaikkii selasin ah! :) kiitos

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hö, no voi vitsi. Olipa ihana kommentti <3

   Poista
 4. Tuo kaulakoru on aivan ihana! Samoin saappaat! <3 Korvakorutkin kauniit, minä taas huomioin ihan muuta kun "pitöisi" :D

  Jonottaminen on jalo taito, jonka kovin harva osaa, näin ainakin olen huomannut. Etenkin jouluna vaikuttaa kaikilla olevan pinna kireällä ja käytöstavat ovat autuaallisesti unohtuneet. Etuileminen ei ole koskaan kivaa, viimeksi törmäsin tähän postissa, jossa muutenkin saa jonottaa se 100 asiakasta ennen sinua jonossa. Ei tarvinnut itse sanoa mitään, kireämmällä olevat palauttivat pakettiaan hakevan rouvan jonoon varsin selväsanaisesti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahaa! Ei se oo kato niin justii :)

   Juu kyllä usein jos on paljon ihmisiä, joku huomauttaa. Eilen ei ollut, ja minäkin vain huokailin raskaasti :D

   Poista
 5. upeat korvakorut ja hiukset myös :)

  VastaaPoista
 6. Missä noi kiilakorot on myynissä?
  Käy tsiikamas mun sivut
  http://pikkukaika.blogspot.fi/

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!