torstai 20. joulukuuta 2012

Yhtä hymyä

Muiskis kaikille! Ehdin tässä sopivasti höpötellä mukavia, ennen pakollisia päiväunia. Juu, yövuoro tänään. Kerroinkin jo, kuinka yritin epätoivoisesti eilen tehdä hankintoja häitä varten. Ihan putkeen ei mennyt. Lähdin tänään uudelle kierrokselle. Kyllä, ilman korkkareita. Ja kappas, kaik män hyvin! Sain melkein kaiken hyppysiini mitä pitikin. Vain piccolokokoiset skumpat unohtuivat. Mikä parasta, kävin kyllä Alkossa! Ei voi mitään, sama pää kesät talvet. Tulevan viikonlopun punkut taisivat huhuilla hyllyillä senverran kovaäänisesti että väsynyt pääni oli harhautettavissa. Eilen tosiaan sain saalistettua osan ostoslistalle jämähtäneistä jutuista, ja tänään löytyivät mm. puuterilaput, led-kynttilä, tähtisädetikut, ulkotulet, sytkärit, tulitikut ja sateenvarjo. Häihin tulevat valokuvat ovat kehitettävänä ja kakun koristekin tuli tilattua. Leipomon daami katsoi vähän pitkään kun kerroin minkälaista koristetta on tilauksessa. En tosin kerro sitä teille ihan vielä. Näette sitten hääpostauksesta :) Mikä hienointa, myös kaasojen kiitoslahjat ovat nyt paketoituna ja piirongin laatikkoon piilotettuina. Helpotuksen huokaus.

Vaikka olin päättänyt että en hanki kuin lapsille joululahjoja tänävuonna, en voinut hillitä itseäni. Ei ole joulu mitään ilman ystävien ja sukulaisten lahjomista. Hankin ihan pienet jutut muutamalle ystävälleni, isälle, äidille ja siskolle sekä veljelle. Vaikka rahaa paloi tuplasti enemmän kuin olin suunitellut, on mieli kuitenkin parempi. Ostetaan sitten vaikka ihan pikkuruinen kinkku tänä vuonna :)


Päivän asu koostui rennoista osasista. Paras päätös oli lähteä kaupungille UGG:eilla. Jaksoi huomattavasti paremmin kuin eilen. Kaulaa lämmitti tuubihuivi jonka kuosia en kertakaikkiaan voinut joskus vastustaa. Ihana se on edelleen.

Aamulla tuli koettua pieni pettymys viihdeuutisia lukiessani. Meidän kaunis Sara ei pärjännyt missimittelöissä Las Vegasissa. Sarasta on missivuotensa aikana kehittynyt mieletön kaunotar, jonka ainakin alla oleva kuva todistaa(kuva on peräisin täältä). Harmi että kolmen kärki jäi saavuttamatta, mutta matka oli varmasti itsessäänkin mieletön, ainutkertainen kokemus. Tsemppiä Saralle jatkoon!


Tää painelee nyt peiton alle jotta jaksaa yön kukkua.

Jännittävää loppuviikkoa!

Ansku

p.s: pahoittelen monia hymynaamoja joita olen tänään tekstiini viljellyt, mutta kun hymyilyttää, niin sitten niitä sinne tupsahtelee :)

4 kommenttia:

  1. Mun blogissa ois sulle haaste, joten meneppäs kurkkaamaan (:

    Ja hyvää joulua!! :)

    VastaaPoista
  2. Ihanaa että olet yhtä hymyä! Hyvää joulua! :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!