sunnuntai 30. joulukuuta 2012

Kevättä rinnassa

Jipii! Huudahdin ensimmäiseksi perjantaina, kun huomasin postinjakajan jättäneen laatikkoomme H&M:n kevätkuvaston. Rrrakastan kuvastoja. Rakastan varsinkin sitä fiilistä jonka uuden sesongin kuvasto saa aikaan. Tässä tapauksessa mietin heti kevättä. Selasin lehden läpi. Huomasin ilokseni mintunvihreän olevan yksi vallitseva väri keväällä. Loistava uutinen, hamstrasinhan viime kevään ja kesän aikana aika paljon pastellivihreitä vaatekappaleita. Mukavasta tiedonjyvästä ilahtuneena kaivoin päälleni äidin neuloman vihreän puseron. Tuli kivan keväinen olo. Kyllä se sieltä tulee. Ensin tulevat aurinkoiset talvipäivät, ja sitten. Ihan huomaamatta. Ilma alkaa lämmetä, ja räystäät tiputtavat vesipisaroita. Pajunkissat puhkeavat. Sitten leskenlehdet. On kevät. Kyllä me jaksetaan odottaa, eikö niin? Tsemppiä varsinkin Milmalle <3
Tästä yhdestä rakkaimmasta vaatteestani, äitini neulomasta puseroista on olemassa parempikin postaus, tässä, jos haluat kurkistaa.

Kaksi viikkoa häihin. Vain kaksi pientä viikkoa, paljon tekemättömiä asioita ja vapaa viikonloppu. Arvaako mitä teimme? Ei, me emme miettineet häämusiikkia, emme myöskään harjotelleet häävalssia emmekä varsinkaan askarelleet pöytäkortteja. Me menimme leffaan. Kävimme katsomassa Piin elämän. Hieno leffa, kauniita tehosteita. 3D-ominaisuus oli tämän elokuvan kohdalla vähän turha, ilmankin olisi pärjännyt. Tosin myrskyn voimakkuus saattoi aika kivasti korostua kolmiulotteisena. Leffassa oli rajujakin kohtauksia. Sellaisia joissa tämä yliempaattinen nössö peitti korvansa ja sulki silmänsä. Itkinkin muutaman kerran. Tunteita herättävä elokuva, jota voin suositella. Olen tyytyväinen että katsoin sen, mutta yksi kerta riittää. Samalla tavalla ajattelen elokuvista, Vettä elefanteille ja Black swan.

Minä alan nyt teen keittoon, sitten teemme täsmäiskun Top-Sporttiin. Yritän etsiä toppapukua itselleni.

Viettäkää mukava sunnuntai!

Ansku


perjantai 28. joulukuuta 2012

Syyskuulta tähän päivään

Muiskis! Ihan ensimmäisenä kysymys: Arvaako joku, mitä blogistien ja muiden vaateihmisten paljon viljelemää sanaa tai sanontaa käytännössä inhoan? Yllättävänä vastauksena: sneak peek ja skarppi. Semmosta.
Jokos sielä on korvat ja silmät täynnä joulujuttuja? Suunittelin ensin paljastavani joululahjat jotka sain, vähän niinkuin vinkiksi ensivuonna lahjaa miettiville, mutta päätinkin sitten poiketa ihan täysin aiheesta. Seuraavaksi on vuorossa kuvapläjäys. Asut syyskuulta tähän päivään. 43 asua:
Kihisen uteliaisuudesta, josko joku tykkäisi jostakin? Kertokaahan! Perustellakin saa.

Tää hyökkää nyt vihreän teen kimppuun, ja suunittelee iltavuoroon lähtöä. Viettäkää mukava perjantai!

Ansku

keskiviikko 26. joulukuuta 2012

Jouluaaton juttuja

Moikka! Mitenkä sielä on jouluvietot sujuneet? Toivottavasti kaikki ovat saaneet herkutella ja nauttia olostaan. Minä olin eilen jo töissä, mutta aattona sain olla vapaalla. Viimeksi kerroinkin jo aaton touhuista ja suunitelmista, joten ei siitä sen enempää. Laitetaan muutama kuva jouluaatolta kehiin.

Mukavaa Tapaninpäivää kaikille! Minä lähden taas töihin... :)

Ansku