keskiviikko 30. tammikuuta 2013

Pian lämpöön

Arvattekos mitä olen tehnyt eilisen illan? Ehkä alempi kuva selvittää asiaa ;)


Kasasin kaikki mahdolliset vaihtoehtovaatteet reissua varten kasaan, ja yritin pähkäillä kuinka selviäisin mahdollisimman vähällä kantamisella, mutta mahdollisimman kivoilla vaatteilla, jotka tietenkin sopisivat edes jotenkuten yhteen. Aika homma. Eikä siitä muuten valmista vielä tullutkaan.

Haluaisin esitellä teille myös hassut uudet sandaalini. Balilla aiomme käydä tulivuorella. Matka taittuu patikoiden, joten nirunarusandaaleilla ei arvaa lähteä sille reissulle. Tilasimme Janin kanssa kumpikin uudet sandaalit. Jani valitsi perinteiset pappamalliset(aikoo kuulemma laittaa valkoiset tennisukat niiden kanssa), mutta minä halusin vähän erilaiset.


Bongasin Haglöfsin kesäisen turkoosit jalkineet. Näissä isovarvas jää piiloon, kun taas muut varpaat näkyvät. Enpähän lyö kiveen kipeästi varpaitani. Ensituntumalta jalassa aiika mukavan tuntuiset. Istuvuus vaikuttaa hyvältä.


Viettäkää kiva keskiviikko! :)

Ansku

12 kommenttia:

 1. Oi miten ihanaa, pääsette kohta lämpöön! Ihanaa reissua ja käykää ehdottomasti testaamassa Balin vesipuisto ja Smash Down-mäki, oli hurrrrrja! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aijaai?! Sielä olis semmonen. Ehdottomasti kuulostaa hauskalta!

   Poista
  2. Joo yksi parhaita vesipuistoja missä olen ollut, suosittelen! :)

   Poista
 2. Ihanaa matkaa! Voi että,lomallelähtöfiilis on se paras!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, vaiikka vähän kiirusta tässä pitelee. Ei haittais vaik lähtö olis ensviikolla ;)

   Poista
 3. Kiva keskiviikko myös sinne :) Sä et varmaan malttais pysyä nahoissasi, mä en ainakaan pystyis :D Olis niiiiin ihana päästä nyt johonkin biitsille löhöämään ...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihme kyllä mä pysyn?! Outoa! Ei jännitä yhtään. Ei jännittänyt häätkään, oonkohan jotenkin hullu? :D Mutta ihana on lähteä <3

   Poista
 4. Mä vaan en luota sandaaleihin. Viime kesänä oltiin patikoimassa ja mun kympin espat piti mut pystyssä jyrkimmissäkin mäissä. Eräs, jolla oli sandaalit kompastui juuriin (jäivät kiinni sandaaleiden etuosaan ja tökkäsivät) ja hän kaatui, mursi kätensä neljän päivän loman jälkeen ja lensi suomeen. :/ hänkin nyt vannoo, ettei ikinä patikoimaan lähtiessä pue sandaaleita. Ajattelin vaan kertoa, sillä jotkut sandaalit ovat todella liukkaita ja kannattaa varoa juuri kompastumista!

  VastaaPoista
 5. Oikein hyvää matkaa! Löysin muuten sun kommentin roskapostista.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!