lauantai 19. tammikuuta 2013

Ruudukko

Jaksan aina innostua lapsellisen paljon uusista trendeistä ja muotituulista. Siis mitä vaatteisiin tulee. Esimerkiksi teknisisten laitteiden kanssa olen aivan perästä hiihtäjä. Nyt on kuitenkin juuri se ihana aika kun keväiset uutuudet alkavat pikkuhiljaa tipahdella kauppoihin, ja muotilehdet kuuluttavat minkälaisissa vaatteissa kuljemme keväällä. Ehkä hauskimmat ja vähän yllättävätkin muotiuutuudet ovat ruudut ja raidat. Raitojen makuun pääsin jo taannoisessa postauksessa, mutta nyt päätin korkata myös ruututrendin-oikein kunnon metsurikuosilla, vanhan tunikan muodossa.
Ruutu vilkkui monen suunittelijan mallistoissa. Tässä Dries Van Notenin hauska tyylinäyte.
Ruutu jakaa varmasti mielipiteitä. Kerrohan, onko ruudut tai raidat sinun juttusi? Itse lämpenen aina tällaisille hauskoille, ehkä hitusen räväkillekin trendeille. Loppujen lopuksi, aika harva trendi on sellainen mistä en pidä. Jos pitäisi kuvailla tyyliäni jollain tietyllä sanalla, veisi sanan miettiminen kohtuuttoman kauan. Tyylikäs ja klassinen eivät sitä ainakaan kuvaa ;)


Nyt alkoi vihdoin minunkin viikonloppuni. Kuuden päivän työputki päättyi tänään, ja täytyy myöntää että olen aika väsynyt. Seuraavaksi nukun pienet päiväunet, ja sitten taidan ottaa lasillisen viiniä. Nam.

Nautinnollista viikonlopun jatkoa kaikille teille ihanuuksille!

Ansku

4 kommenttia:

 1. Kiva tuo tunika! ruudut ja raidat on kyllä parhaimmilla tosi kiva piriste asukokonaisuudessa ja tosi kiva, että tulevat taas muotiin eli ehdottomasti olen ruutu/raita-ihminen :) Mutta pahimmillaan niistä saa kyllä kamalan sekametelisopan tai sitten en vain ole tarpeeksi muotitietoinen ymmärtämään sitä, jos liikaa yhdistelee eri kuoseja, kuvioita ja värejä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla että muitakin räväköiden kuosien ystäviä on! :)

   Totta, sekametelisopan saa helpostikin aikaiseksi, mutta toisaalta vaikka ruudun ja raidan yhdistelmä voisi olla aika hauskakin?! :D

   Poista
 2. Mä tykkään ehkä raidoista :D mutta ruudut on vielä vähän siinä rajoilla...tosin jokainen trendi on yleensä jossain vaiheessa uponnut muhunkin että eiköhän niin käy tässäkin .

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo se on jännä kuinka usein tulee käännettyä kelkka tiettyjen muotijuttujen kohdalla. Mutta ehkä se on hyvä. Onpahan ainakin avoin uudelle :)

   Poista

Kiitos kommentistasi!