torstai 17. tammikuuta 2013

Vihkisormukseni

Tänään on upea, aurinkoinen, valoisa päivä. Yritin hyödyntää kaiken valon, ja räpsin vihkisormuksestani muutaman kuvan. Kuitenkin, päätinkin käyttää Löwenmarkin sivuilta lainaamaani kuvaa koska se vaan on niin paljon parempi. Tässä se siis on, vihkisormukseni. Näytin teille sormusvaihtoehdot syksyllä, ja taisipa käydä niin ettei kukaan arvannut oikein. Mutta, mitä olette mieltä? Itse rakastan sormustani, enkä voisi olla tyytyväisempi valintaani, siitäkään huolimatta ettei tämä sovi kihlasormukseni kanssa yhteen. Mitäpä siitä. Kihlasormus muutti toiseen käteen, tämän vallatessa vasemman käden nimettömäni. Ei kai kaiken tarvitse aina olla niin perinteistä :)


Aurinkoista päivää! :)

Ansku

28 kommenttia:

 1. Upea on sormus, niinkuin morsiankin! :)

  VastaaPoista
 2. No upea on kerrassaan! Tykkään hirmusti, että se on tollainen rosterimainen pinnaltaan. Kaunis kaunis kaunis!

  VastaaPoista
 3. Ihana sormus! Samalla tyttömäinen (=pinkki kivi) ja ajaton. Tyylikäs, ihan "sinun näköisesi" sormus!

  VastaaPoista
 4. No nyt on kyllä kaunis sormus ! Oikeasti voisin omaankin sormeen laittaa kyllä !!!

  VastaaPoista
 5. Upea sormus! Minun blogisssa on sinulle tunnustus :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, kiitos! Toteutan sen jossainvaiheessa :)

   Poista
 6. Aivan huikea sormus! Samaa mietin itsekin, kun kihlasormus on kultaa, ja hopea miellyttäisi vihkisormuksena enemmän. Häät ois syksyllä, hmm. Tästäpä sainkin vähän ideaa, ei kaiken tosiaan tarvi olla niin perinteistä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eei tarvikkaan! Perinteet uusiksi :) Hauskoja suunitteluhetkiä!

   Poista
 7. En ole tällä viikolla juuri konelle ehtinyt, joten oikein paljon onnea näin vähän jälkijunassa! Todella kaunis puku myöskin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos Lotta! Parempi myöhään kuin ei milloinkaan <3

   Poista
 8. Tosiaankin noita perinteitä saa muokata uusiksi! Meillekin kaikki esimerkiksi sanoi, että miehen ja naisen sormusten on mätsättävä. Minä halusin platinaisen, mies taas keltakultaisen perinteisen. Meidän sormukset ei siis mätsää ollenkaan, mutta ei haittaa kyllä yhtään! Kumpikin sai mieluiset.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä sama juttu. Muutama ihmetteli etteikö meillä ole samankaltaiset sormukset. Itseasiassa, enemmän nämä sormukset olivat samankaltaiset kuin kihlasormukset. Minun on keltakultainen kun miehen taas on valkokultainen.

   Poista
 9. Kaunis, tyylikäs ja moderni sormus! Ja sun hääpuku vasta kaunis onkin! Paljon onnea tuoreelle avioparille vielä täältäkin! <3

  VastaaPoista
 10. Ihana!!! saako tuon ison kiven väriä vaihtaa?

  -Jenska

  VastaaPoista
 11. Oi että. Kaunis sormus. Ihan sun näköinen (:

  VastaaPoista
 12. Kauniin sormuksen olet valinnut. :)

  VastaaPoista
 13. Onpa kaunis sormus :) Ja upeat häätkin teillä näyttää olleen, kun tuota häätekstiäkin eksyin lukemaan. Talvihäissä on niin oma tunnelmansa, ja nuo tähtisädetikut aivan ihania niissä!

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!