lauantai 16. maaliskuuta 2013

Kevätmuodin kaipuu

Kylläpäs nyt koetellaan. Olen kaksi viimeistä viikkoa odotellut tätä lauantaita into pinkeenä. Siskon lapset olivat meillä yökylässä, ja aamusta lähdimme Flamingoon lillumaan, kylpemään ja laskemaan mäkeä. Niin hauskalta kuin tämä kuulostaakin, päivän kohokohta olisi KUITENKIN ollut pikaiset vierailut parissa vaatekaupassa, jonka tarjontaa olen katsellut netistä käsin, näppikseltä kuolaa pyyhkien. Älkää käsittäkö väärin, odotin paljon myös Flamingoa, mutta ymmärrätte varmaan vaatteita ja muotia rakastavaa tyttöstä ;) Niin siinä sitten kävi, että villi virta ja muut mäet veivät, turhankin innokkaasti. Meillä oli niin hauskaa, ettemme malttaneet lähteä vesipuistosta ajoissa pois. Kaiken sen vedessä riehumisen jälkeen vatsa itki nälkäänsä. Kun herkkupurilaiset oli syöty, olikin kello jo niin paljon että oli lähdettävä kotia kohti. Tunnin ajomatka edessä, ja koiraparka ollut koko päivän yksin kotona. Ei ollut aikaa kevätmuodin hypistelylle. No, ehkä selviän hengissä.Ei auta muu, kuin suunitella uusi reissu. Ensiviikonloppun on vapaata, ja ja tuo shoppailusta innostunut puolisonikin on halukas lähtemään farkkuostoksille. Vielä viikko siis edessä. Kuinkahan maltan pitää nokkani pois lähempänä sijaitsevista putiikeista. Kaikki nuo raidat ja inkakuosit... Tämä on suorastaan kiusantekoa :D Onneksi saan huomena ensiapua pahimpaan ruudun puutteeseen. Laitan sitten kuvia tulemaan!

Nyt toivottelen hauskaa viikonlopun jatkoa, ja yritän pysyä pois nettikaupoista.

Ansku

p.s. Isosisko hei, jos satut lukemaan tätä sielä Isossa omenassa, ja löydät jotain hauskaa ylläolevasta listasta, saa tuoda tuliaiseksi ;)


Asut: 1 ja 2 Zara, 3 ja 4 Asos.

4 kommenttia:

 1. Minä olen jostain syystä saanu päähäni haluta tuollaiset avaruuskuosiset tossukat. Jotka eivät kyllä mitenkään sovi minkään muun kanssa enkä tiedä mistä etsisin niitä. Mutta ehkä tähän vielä tulee joku selvyys tähän tahtoo sitä, tahtoo tätä fiilikseeni :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä näin jossain blogissa vilaukselta kookengstä avaruuskuosiset tennarit, menin heti kookengän sivuille vain huomatakseni että ne olivat uniikit. Damn.

   Poista
 2. Ai että, mäkin odotan ihan hulluna että pääsen reilu viikon päästä sinne Madridiin shoppailemaan !! Pitääkin käydä selailemassa nettisivuja läpi että tietää mitä lähtee hakemaan :) Ja koitetaan kestää, kahta suurempi riemu kun pienen odotuksen jälkeen pääsee toteuttamaan itseään :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Harkinnalla tehty ostoslista on kyllä tarpeen, ja sitä on syytä seurata, muuten lähtee lapasesta :D

   Poista

Kiitos kommentistasi!