sunnuntai 17. maaliskuuta 2013

Minun ruudukkoni

Pari kuukautta takaperin huokailin ihastuksesta nähdessäni ensimmäistä kertaa kuvia Louis Vuittonin tämän kevään mallistosta. Sydämeni sykki ralliruudulle heti. Ai että, ihanan raikasta ja erilaista jokakeväisten kukkien ja seiloriteemojen sekaan. Arvaatekin varmaan, miten tässä kävi?


No niinkin onnellisesti, että nappasin äidin mukaani kangaskauppaan. Tässä tulos. Voisinko olla tyytyväisempi? Tuskinpa. Kiitos äiti taas tästä ihanuudesta!

Tänään ruutumekko pääsi ensimmäistä kertaa käyttöön, lähtiessämme metsästämään makuuhuoneeseen yöpöytiä. Janin vanha valkoinen hirvitys joutaa kaatopaikalle, ja kuvassa näkyvät mustat tikkaatkin ovat alkaneet kyllästyttää. Kävimme kolmella eri kirpputorilla, ja kas, viimeisellä tärppäsi! 20€ maksoimme uudestavanhasta yöpöydästämme, joka vaatii hiukan tummaa öljyä kylkeensä ollakseen aikalailla täydellinen.

Niin tosiaan, kirjoittelin joskus makuuhuoneemme sisustussuunitelmista. No, ne suunitelmat on jo kuopattu, ja uudet paremmat kehitelty tilalle. Muutosprosessi vaan on niin alkutekijöissään, että eipä siitä vielä enempää. Huone vaatii muutamia huonekaluja ja ainakin uuden tapetin, ennekuin se näyttää siltä miltä toivomme. Palataan siihen joskus, kun muutosta on tapahtunut.
Tässä vielä kuvia ruutumekosta, siitähän minun oli tarkoitus kirjoitella :)


Lopuksi todistusaineistoa, että on niitä ruutuja muillakin kun LV:llä, mutta ainakin meikäläiseen kolahtivat just eikä melkein ralli- tai shakkiruudut. Yksi aika yllättäväkin kuvio mikä on alkanut kiinnostaa, on kukonaskel. Olen pitänyt sitä vähän tätimäisenä, mutta saas nähdä milloin itse kuljen kukonaskelkuvioidussa jakussa ;)


Viettäkäähän mukava ilta! Minä ainakin vietän. Kuntosalitreeni, sauna ja Kosto. Nam.

Ansku

10 kommenttia:

 1. Pakko sanoa, että voi morp miten näppärä mami!

  VastaaPoista
 2. Voi mahtavuutta miten taitava äiti!

  VastaaPoista
 3. Vastaukset
  1. Heh joo vähän jotain erilaista piti kokeilla :)

   Poista
 4. No kyllä onkin hhieno mekko! Ja toimii tosi hyvin tuollain hameenakin... Satutko tietämään, käyttikö äitisi jotain kaavaa vai tekikö ihan "omasta päästä"?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yritystä oli ensin ilman kaavaa, mutta luovutti ja kävi sitten ostamassa, eli kaavojen mukaan tehty.

   Poista
 5. Upean mekon äitisi on loihitinut sinulle, mahtavaa kun löytyi tuo kangaskin :)

  VastaaPoista
 6. Siis ihan mielettömän ihana mekko! :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!