tiistai 26. maaliskuuta 2013

Testissä Diorin itseruskettava voide

Kun palasimme Balilta Helmikuun lopulla, fiilistelin täälä blogissakin kasvojani kaunistavaa rusketusta, joka teki arjesta huomattavasti helpomman. Vain hiukan ripsiväriä, ja se oli siinä. Ei kummituksen kalpeaa olemusta, joka aiheuttaa väärinkäsityksiä, kun ihmiset luulevat minun olevan joko sairas tai hyvin väsynyt. Rusketus on kuitenkin katoavaista, ja hyvin, hyvin väliaikaista. Halusín pitää kynsin hampain kiinni tästä päiviäni helpottavasta tekijästä, joten kipaisin Sokokseen.

Apu löytyi purkista. Chanelin voidetta olen joskus testannut, mutten pitänyt sen tahmeudesta. Myyjä suositteli Diorin itseruskettavaa, jonka tuoksu oli yllättävän mukava. Melko voimakas, mutta minun nenääni se ei saanut nirpalle. Voide on kauniin pronssin ruskeaa, ja koostumukseltaan se on geelin ja voiteen yhdistelmä. Erittäin helppo levittää. Imetyminen on kohtuullista. Ihastuin. No entä ne tulokset?

Hieno suunitelmani oli seuraavanlainen: Otin ennen-kuvan. Sitten kuvan yhden levityskerran jälkeen, sekä kuvan toisen levityskerran jälkeen. Kuvat on otettu kodissani samassa kohdassa, melkein samaan kellonaikaan, jotta tulos olisi mahdollisimman luotettava. Kasvoissani on kuvissa vain ripsiväriä, jotta voide olisi oikeasti ainut mitä ihollani on.


Lähtötilanne oli kohtuullisen kalpea. Kuvassa poskissani on hiukan ulkoilman aiheuttamaa punoitusta.
Levitin voiteen illalla, ja annoin sen imeytyä yö yli.

Yksi levityskerta antoi kasvoille luonnollisen, hyvin kevyen päivetyksen. Sellaisen terveen hehkun, jota ei voi kuitenkaan varsinaisesti rusketukseksi sanoa.

Kaksi levityskertaa antaa selkeän, kauniin päivetyksen, jonka myös mieheni huomasi.

Harmikseni kuvista näitä eroja ei huomaa samalla tavalla kuin livenä, ja jostain syystä viimeisellä ja keskimmäisellä kuvalla ei ole kovinkaan suurta sävyeroa. Mutta rakkaat leidit, uskokaa kun kerron tuotteen olevan hyvä ja toimiva. Aion ehdottomasti käyttää jatkossakin.

Jos sielä on muita innokkaita kokeilijoita, muistakaa kuoria ja kosteuttaa iho ennen itseruskettavan levitystä.

Ansku

15 kommenttia:

 1. tulipa kiva luonnollinen hehku! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, ei ollenkaan sellainen perinteinen oranssi purkkirusketus :)

   Poista
 2. Rouva on kyllä söppö kuin nappi, ja kyllä rusketuskin on kohdillaan. :)

  VastaaPoista
 3. Tämä on ollut luottotuotteeni jo vuosien ajan, paras ruskettaja ikinä :) Ja näyttää myös siellä päässä sopivan hyvin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En ihmettele, oli kyllä ehdottoman positiivinen yllätys että näinkin toimiva tuote :)

   Poista
 4. Kauniis rusketus. Minusta eron huomaa heti. Tätä voisin vaikka kokeilla sillä olen päättänyt vältellä tänä kesänä oikeaa aurinkoa . . . katsotaan miten käy ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan samaa suunittelin :) Toisaalta, rrrakastan aurinkoa, mutta kun se on niin pirun vaarallista...

   Poista
 5. Minulle nousi kysymys: Miten voide käyttäytyy/käyttäytyi mahdollisten näppyjen kohdalla? Jäikö länttiä tai oliko muuta värieroa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En huomannut ihmeitä. Varsinaisia finnejä mulla ei juuri nyt ole, tukkeumia vain, ja niiden päälle levittyi hyvin ja ongelmitta.

   Poista
 6. Kiitos vinkistä! Hyvä itseruskettava kasvoille on mulla aina hakusessa. Täytyykin seuraavaksi kokeilla tätä! :)

  VastaaPoista
 7. Vaikuttaa hyvältä tuotteelta, vois vaikka harkita jos itsekkin hankkisi sillä tää kalpeus kyllä tympii ja paljon !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin muakin. Eiten kyllästyttaa mustien silmänalusten peittely.

   Poista

Kiitos kommentistasi!