tiistai 2. huhtikuuta 2013

Kevättä odotellessa

Viime kesänä se alkoi. Vähän kuin hiipien hapsut, intiaaneilta tutut- ja muut etniset kuosit ilmestyivät vaatekaappiini. Talvella hapsukuume helpotti, hurahtaessani viininpunaisen sävyihin. Kuitenkin, näin kevättä kohden matkatessa, alkavat Etelä-Amerikkalaisilta ja Arfikkalaisilta lainatut kuviot taas houkutella.

Niinpä taannoisella Jumbon ostosreissulla huomasin Zarassa yksinäisen laukun, korkealla ylähyllyllä. Vaikka kangaskassista viiskybää on kohtuupaljon, en voinut(itseasiassa en edes yrittänyt)vastustaa. Laukku kiikutettiin kassalle. Olen siitä asti kironnut pakkaset alimpaan maan rakoon, ja toivonut keväisempiä ilmoja. Turhaan. Niinpä päätin lopettaa vollottamisen, ja otin kassin käyttöön. Olkoot vaan kesäinen! Minäpä en välitä. Maanläheisten sävyjensä puolesta laukku mätsäsi ihan kivasti armeijanvihreän talvitakkini kanssa. Oikeasti olisin halunnut pukeutua aamulla nahkarotsiin, mutta kun oli niin kylmä! Yksitoista hemmetin pakkasastetta. Katselin juuri Forecan sääsivustoa, eikä meilläpäin näytä yöpakkaset helpottavan. Vasta 11.4 näyttäisi olevan vain 5 astetta miinuksella. Pöh, sanon minä.  Onnea on kuitenkin aurinkoiset ilmat :)


Nautitaan sitten niistä, kun ei me kai muutakaan voida. Muksaa viikkoa kaikille! :)

Ansku

p.s. Tarun aurinkoisesta blogista löydät arvonnan, jossa on houkutteleva palkinto, kurkista tästä!

10 kommenttia:

 1. Tänne kolahtaa myös kaikki hapsut, inkkarit, azteekit ja muut etnokuosit - varsinkin kesäisin. Lisätään tähän vielä kaftaanit ja muut hippihuitulat :)

  Aivan ihana laukku!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. KYLLÄ! Se onkin yksi syy miksi aloin blogiasi seurailemaan :D

   Poista
 2. Mutta tiedätkös, sulle sopii mielettömän hyvin kaikki nuo etniset ja maanläheiset värit/kuosit :)

  VastaaPoista
 3. Kuosista tulee mieleeni aivan nuoruus ja Meksikon matkani. Kiva, että olet löytänyt etsimäsi laukun :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oii, vaude! Meksikoon tars päästä... :)

   Poista
 4. Hapsu ja inkkarifani ilmottautuu täälläkin :) Ja todella hyvin menee toi laukku nytkin ja sopii mainiosti ton takin kanssa. KIva asu :) Kevättä odotetaan täälläkin ihan hulluna, en voi ymmärtää mikä sillä nyt kestää. Meilläkin on öisin tollasta - 15 astetta :o !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Huuii, miten sielä on kylmempää kun meillä!? Outoa :D

   Poista

Kiitos kommentistasi!