sunnuntai 21. huhtikuuta 2013

Valoisampaa ilmettä ruokapöytään

Hups. Meillä se pääsiäisen vietto sitten venähti. Korjasin koristellut pajunoksat ja iloisen keltaiset tabletit pöydästä vasta muutama päivä sitten. Suunilleen tällaiselta keittiönpöytämme näytti, mitä nyt oksia oli ilmestynyt enemmän ja suklaamunat kadonneet parempiin suihin. Tumma iso pöytä ei voi olla pitkään tyhjänä, ja tällä kertaa se vaati ympärilleen valkoista valoa tuomaan. Lopputulos on tällainen:


Etsiskelin Citymarketista jotain kaunista esinettä pallokynttilän alle. Huomasin hyllyssä Arabian Taika-sarjan pikkulautasen ja rakastuin ensisilmäyksellä. En ole nähnyt vähään aikaan kauniimpaa lautasta. Ripaus Taikaa sopi keittiöömme täydellisesti.


Taas on pöytä ilo silmälle, ja kummasti vaihtelu virkistää.

Ansku8 kommenttia:

 1. Keittiönpöydällä tulee olla aina jtn kanista, niin on meilläkin :) Taika-astiasto on kaunis, sitä löytyy meiltä punaisena ja sinisenä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta! Sekainen keittiönpöytä suorastaan ahdistaa :D

   Poista
 2. Kaunis pöytä! Taikalautanen tuossa kynttilän alla on hieno lisä kattaukseen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikös vain!? Tykkään lautasesta hurjasti.

   Poista
 3. Hei loistava idea toi lautanen tuolla kynttilän alla ! :) Mä rakastan Taika-astioita ja erityisesti noi pienet lautaset on todella suloisia ja ne onkin meillä käytössä paljon muussakin kuin kahvikupin alla mutta tää oli ihan uusi idea.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!