torstai 18. huhtikuuta 2013

Vyölaukun paluu

En oikeastaan nyt saisi tehdä ostoksia. Paitsi siinä tapauksessa jos peruutan Joulukuisen Pariisin matkan, sekä jo perinteeksi käyneen Helmikuisen matkan johonkin kauas. Tein kuitenkin, koska mihinkäs nyt vaatehullu raidoistaan pääsisi. Tarkemmin sanottuna hapsuistaan. Poikkesin pari päivää sitten ihan vain vähän kurkistamassa Seppälässä. Oikeastaan puolivaihingossa koska ihan oikeasti olin menossa Kodin Anttilaan. No, joku maaginen voima kuitenkin sai kiskottua minut Seppälään. Se maaginen voima on musta, hapsukas, ja muutti vyötärölleni. Kyllä. Se on kuulkaa vyölaukku. Voitteko kuvitella? Taakse ovat jääneet ajat jolloin Coca-cola-aiheiset vyölaukut koristivat vain lähinnä Kanarian saarten turistien vyötärökumpuja. Nyt ne koristavat myös Kanta-Hämäläisen hapsujen rakastajan vyötärökumpua. Olen aiivan lääpälläni uutukaiseeni. Mites sää, iskeekö, vai onko ihan nou nou?


Minullapa alkoikin nyt viikonloppu. Aijjai, kolme vapaata, aion nauttia jokaisesta oikein olan takaa. Huomena oli tarkoitus mennä fiilistelemään Kaija Koota, mutta keikan peruunnuttua suunitelmat ovat aivan auki. Lauantaina juhlitaan taas synttäreitä, ja minä aion syödä illalla sohvannurkassa Ainon suklaista mokkaunelma-jäätelöä. Ai nam!

Muksaa loppuviikkoa! :)

Ansku

14 kommenttia:

 1. Vyölaukku on huippu ! Mä ostin omani, hapsuisen myös viime eksänä muistaakseni Cubuksesta mutta aika vähälle käytölle se on jäänyt. Se on pienempi kun toi sun, useimmiten liian pieni ja kaikki tarpeellinen ei mahdu mukaan :(

  Mulla on myös pitkä viikonloppu tiedossa, huominen on vielä töitä mutta sitten on kolme päivää vapaata. Nautitaan nyt tästä poikkeuksellisesta herkusta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tää on kyl just sopiva, mahtuu rahapussi ja kännykkä hyvin. Loisto-ostos, sanoo tää :)

   No juu, todellakin nautitaan! Sinäkin raskaantyön raataja, kiva kun saat monta peräkkäistä vapaata :)

   Poista
 2. Vyölaukku tuo kyllä pakostakin mieleen lapsuuden, muttaa olisihan tuo todella kätevä kun ei tarvitsisi laukkuja kannella :) Ja onhan tuo nyt toki paljon muodikkaampi ja hienompi verrattuna esim. pienenä omistamaani punavihreään mikki-hiiri vyölaukkuun! ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, kirppikselläkin oli ilo kierrellä kun kädet oli vapaana :)

   Poista
 3. Siis tuohan on todella cool vyölaukku! Mäkin haluun tollasen! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Loistavaa, eikun Seppälään, mars! :D

   Poista
 4. Iskee! Varsinkin noin yhdistettynä se sulautuu todella hyvin kokonaisuuteen eikä näytä mitenkään hassulta :)

  VastaaPoista
 5. Olin eka et nou kun näin nuo Seppälässä, mut pelkäänpä että tässä taas toteutuu se mun "HYI! - HALUAN!" :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hehee! Vyölaukku kieltämättä on sellainen, mikä varmasti jakaa mielipiteet :D

   Poista
 6. Itse en kyllä laittaisi enää vyölaukkua, sen verran jäänyt muistoja 90-luvulta. :P Ihana tuo sinun pääpanta, muutenkin olet todella kauniina! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, mullakin on ollut sama fiilis, mutta toisaalta tämä on jo toinen vyölaukkuni nykyaikana :D

   Poista
 7. Mulla ehkä kestää tovin ennenkuin lämpeän vyölaukuille, mutta tuo hapsullinen versio on hauska ja sopii hyvin tuohon asuun. Mutta ai että mä sitten tykkään tuosta pannasta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vyölaukku on itsessään kyl sellainen asuste, että ihan varmana jakaa mielipiteet. Viisi vuotta sitten en olisi kuvitellut sitä itselleni :D

   Poista

Kiitos kommentistasi!