maanantai 20. toukokuuta 2013

Kesäinen etupiha

Viime syksynä koristelin etupihaamme tunnelmallisin ruskein rottinkikorein, puupölkyin ja lyhdyin. Tässä linkki syksyiseen postaukseen. Kevään tullen kaipasin tilalle jotain kevyempää ja kesäisempääkin tietenkin. Näin mielessäni kauniin, vähän romanttisenkin ranskalaishenkisen pitsituolin, jota koristaisi valkoinen rottinkikori sisällään kukkia. Valkoiset korit löysin KodinTerrasta ja kukkakaupasta mukaan lähti kauniit valkoiset Marketat ja Orvokit. Pitsisen tuolinkin löysin, ihmeen helpolla. Kävi kuitenkin niin että koreista toinen, matalampi ja pienempi jäikin ihan liian pikkuruiseksi ja näytti ainostastaan orvolta pitsituolin päällä keikkuessaan. Niinpä tuoli jäi ilman kukkia, mutta näyttää ihan hyvältä näinkin. Olen tyytyväinen lopputulokseen, mutta ehkä jossainvaiheessa vaihdan orvokkien tilalle vähän runsaamman kukan. Sellaisen joka voisi valua vähän reunojen yli. Siihen asti, etupihamme näyttää tältä:


Tuoliin sopiva pöytä ei olisi pahitteeksi... Jos jollakulla lojuu moinen käyttämättömänä, saa lähettää tännepäin! :)

Mukavaa viikkoa kaikille!

Ansku

8 kommenttia:

 1. Voi miten ihanalta ja kutsuvalta näyttää :) Tuossa kyllä kelpaa istuksella ja nauttia kesän antimista :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, kiva kuulla! Pitsituoli on kyllä ihn lemppari. Ulkonäkönsä puolesta, istumamukavuus ei ei ehkä parasta luokkaa :D

   Poista
 2. Ihanan näköistä :) Lumikello vosi olla aika upea orvokin tilalle jos runsaampaa kaipaat, mä rakastan kyllä orvokkeja eli hyvä on noinkin mun makuun :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, ihan totta! Eikun kukkakauppaan taas :)

   Poista

Kiitos kommentistasi!