sunnuntai 26. toukokuuta 2013

Miksei vuorokaudessa ole enemmän tunteja?

Heellou! Täytyi tulla taas välillä heittään morot tännekin suuntaan :) Jotenkin on postaustahti jäänyt nyt vähemmälle, kun aikaa ei tunnu löytyvän. Treeni-into on nyt tosi hyvällä tolalla, ja se on tarkoittanut sitä että aikaa jää blogille vähemmän, kun töissäkin on kuitenkin käytävä. Blogini perustuu pitkälti pukeutumiseen ja päivän asuihin. Viimepäivien vaatteet ovat koostuneet lähinnä treeni- tai työvaatteista, joten tuskinpa ihmettelette miksei niitä täälä näy ;) Ensiviikolla on luultavasti asujuttujakin taas luvassa, joten palaillaan sitten taas asiaan. Nyt toivottelen teille muillekin oikein reipasta ja aktiivista alkavaa viikkoa!


Terkuin Ansku

Kuva täältä.

6 kommenttia:

 1. Itse tuli viime viikolla vähän höllättyä treenailujen suhteen, joten tällä viikolla voikin sitten ottaa taas tiukemman linjan kun on täynnä virtaa ja puhtia :P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, silloin on taottava kun rauta on kuuma. Treeni-iloa! :)

   Poista
 2. Musta tuntuu että näin kesällä vuorokaudessa on muutama tunti enemmän aikaa kun muulloin, tosin ei vieläkään tarpeeksi :D Oma bloggaustahtikin on melko letkeä ollut viimeaikoina ja se on sopinut mulle oikeastaan oikein hyvin.

  Treeni-intoa on piisannut täälläkin jo jonkin aikaa melko mukavavasti. Parikertaa on ihan täytynyt tsekata kalenterista meneet treenit että näkee ihan konkreettisesti omilla silmillä sen että jonkinlainen lepopäivä olisi paikallaan :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, täytyy ehkä itsekin totutella letkeyteen, muuten tulee ressi :D

   Ilos sunkin treeneihin :) <3

   Poista
 3. Hymyilytti tämä otsikko, kun itsekin tein aikanaan postauksen "antakaa minulle lisää tunteja vuorokauteen". :) Ja blogiin on mennyt niin treeniasuja kuin kotiasuja, kun ei aina vaan ehdi. Mutta eipä tuo haittaa, elämä ruudun ulkopuolella on se ykkösjuttu!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahaa! Mutta enemmän niitä tartteis, näin se vaan on :D

   Poista

Kiitos kommentistasi!