torstai 16. toukokuuta 2013

Puuma hatussa

Aah, se tunne kun olet valmistellut postauksen loppusuoralle. Tarkistat sitä juuri kirjoitusvirheiden varalta, ja painat epähuomiossa jotain näppäintä. Kaikki katoaa, pim! Jollainlailla tämä jää pysyväksi, blogger kun ehtii tallentaa "muutoksen" ennenkuin ehdit kissaa sanoa. Näin kävi juuri hetki sitten. Ei anneta kuitenkaan pienten teknisten ongelmien haitata, vaan aloitetaan alusta. Lippahatuista oli puhe.


Lippikset tunkevat kokoajan määrätietoisemmin katukuvaan, eivätkä näinollen ole enään vain nuorten jätkien asuste. Minulle tämä sopii, innostuin näistä jo viime syksynä. Tässä linkki kyseiseen postaukseen. Lippikset jakavat mielipiteitä aika rankasti. Klassisemman tyylin ystävät tuskin pukisivat lippahattua shoppailureissulleen, kun taas minunlaiseni, kokeilunhaluiset tyypit tekevät sen ilmanmuuta.

Olenkin nyt miettinyt paljon omaa pukeutumistyyliäni. En ole keksinyt sille yhtä kuvaavaa sanaa. Tai hei, voiko antiklassista käyttää? Se kun on ehkä kaikista kuvaavin. Minun on paljon helpompi kertoa mitä tyylini ei ole, kuin mitä se on. Mitenkäs te sielä ruudun takana, onko oma tyyli tiedossa ja helposti selvennettävissä jos kysytään? Minkälainen tyylisi on yhdellä sanalla ilmaistuna?


Tänään on ohjelmassa koiran kanssa lenkkeilyä, ja pihahommia, joten palaillaan taas!

Aurinkoista loppuviikkoa! :)

Ansku

9 kommenttia:

 1. Aika vaikeeta on aina, kun pitäis omaa tyyliä kuvailla! Itse kuvailisin omaa tyyliäni ehkä neutraalisti sanalla 'vaihteleva'. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, mikähän siinä onkin!? Ehkä se että ei ole jämähtänyt yhteen tiettyyn tyyliin, kuten vaikka preppy tms?

   Poista
 2. OOOO hyvältä näyttää! Itsekin tilasin hetki sitten lippiksen ja kärsimättömänä odottelen pakettia kotiini :) toivon todella, että sen malli on hyvä ja istuu päähän :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahaa, kiitos! :D

   Oii, e malta odottaa että laitat lippiskuvia!

   Poista
 3. Mulla on myös lätsä ostoslistalla. Kesällä se on kätevä lenkillä jos sataa vettä, valuu vedet kätevästi lippaa pitkin pois ja huonoina hiuspäivinä kauppareissulle jne. Vielä kun löytäis jonkun kivan jossa olis vähän joku juttu.

  Mulla ei itselläni ole omasta mielestäni mitään tyyliä :D vaikka tottakai varmaankin on ...tosi vaikea sanoa itse.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä, lippis on nimenomaan käytännöillinen sen hauskan ulkonäön lisäksi. Laita sitte kuvia eiks niin?

   Sun tyylisi on ainakin trendikäs, jollaninlailla maanläheinen ja etninenkin sekä selkeä. Miltä se kuulostaa? :D

   Poista
  2. :D no kai se kuulostaa osuvalta. Ja kyllähän lippiksestä nyt asukuva pitää laittaa, jos vaan saisin sen hommattua. Tänä aamuna taas kirosin vesisadelenkillä sitä puuttuvaa lippaa.

   Poista
 4. Mä oon kai aika klassinen pukeutuja, mutta kohtuullisen rnto kuitenkin. Käytännöllisyys menee usein ulkonäön edelle. Eniten nyt kuitenkin ihmettelen tätä lippisten tunkeutumista katukuvaan. En nimittäin ainakaan helsingissä muista nähneeni lippiksiä vuosiin juuri kellään, varsinkaan tytöillä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo se on aika hauska ilmiö, mistähän mahtaa olla peräisin alunperin?! :)

   Poista

Kiitos kommentistasi!