torstai 23. toukokuuta 2013

Sulat

Lomafiilis. Nyt se on iskenyt pahemman kerran. Tai ehkä lomakaipuu olisi kuvaavampi sana. Haluaisin tehdä retkiä Helsinkiin, istuskella torilla ja syödä vohveleita. Tahtoisin käydä Suomenlinnassa ja tutustua pieniin putiikkeihin, kirpparikierroksesta puhumattakaan. Jättimäinen korvapuusti katukahvilassa aurinkoisena päivänä maistuisi varmasti ihanalle. Kesälomaani on kuitenkin vielä aikaa. Joudun tyytymään pikkuruisiin retkiin, ihan vain omassa kotikaupungissa, töiden jälkeen. Tahdon käydä ainakin Paviljonki Pietarin Pihassa skumppalasillisella ja leivoksella! Kuka tulee mukaan?


Kesäiset kuvat ovat sunnuntailta, kun juhlimme veljentyttöjen nimipäiviä. Se oli kiva päivä.
Tämä viikko on mennyt aikamoisessa hujauksessa. Päivät ovat kuluneet aamuvuoroissa, päiväunien merkeissä ja kuntosalilla tai lenkillä. Perusmeininkiä siis. Päätin myös aloittaa herkkulakon. Sitä on kestänyt nyt kaksi päivää. Ehkä menen leivokselle vasta lakon päätyttyä parin viikon kuluttua.

Mukavaa päivää kaikille! :)

Ansku

10 kommenttia:

 1. Me ollaan sovittu jo äiteen kanssa päivä Helskinkiin mun lomalla :) Ihan mahtavaa vaan kierrellä ja kaareella ilman sen kummempaa kiirettä. Mä odotan myös lomaa todella kuumeisesti. En mitenkään malttaisi enää odottaa.

  VastaaPoista
 2. Mua aavistuksen ahdistaa ajatus siitä että mun neljän päivän kesäloma oli ja meni jo :/ Mutta kivaa oli :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneksi kesä on kuitenkin aina kesä :)

   Poista
 3. Ihana asukokonaisuus ja muutenkin niin kauniin kesäisiä kuvia!

  VastaaPoista
 4. Ihania noi sun haaveilemat loma-asiat, ihan samoista haaveillaan täälläkin. Tosin Suomenlinnan skippaan koska sieltä ei pääse pois :D Niille lautoille on liian usein ollut sellaiset jonot että portit on vedetty nenän edestä kiinni ja sitten odotellaan seuraavaa. Jonosta ei tosin voi lähteä pois koko puoleen tuntiin koska muuten ei mahtuisi siihen seuraavaankaan. Noh, aika kultaa muistot ja kun viime kerrasta on tarpeeksi kauan aikaa niin enköhän mä taas ole siellä lauttajonossa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan totta?! Ou mai gaad, vähänkö tylsä juttu tollanen :/

   Poista
 5. Todella kaunis asu ja kaulakoru sopii siihen täydellisesti.

  Me ollaan menossa kesällä kesäteatteriin, kun on jo liputkin varattu. Miehekkeelle tuli mahdollisuus päästä teatteriin ilmaiseksi ja onneksi oli heti ilmoittautunut sinne :). Mennään yhteen teatteriin jossa nuorena tuli käytyä usein katsomassa teatteria mun isän kanssa ja siellä on ollut tuttujakin joskus näyttelemässä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! <3

   Hei joo, kesäteatterikin olisi ihana!!!

   Poista

Kiitos kommentistasi!