keskiviikko 19. kesäkuuta 2013

Kesäinen päivä haalarissa

Hankin mustan haalarini muutama vuosi sitten. Olen käyttänyt sitä noin kerran. Tänään käytin toisen kerran, kun jostain syystä muistin tämän roikkuvan henkarissani. Aikalailla täydellinen hiukan viileähkön, mutta ahh niin aurinkoisen kesäpäivän vaate.

Kesästä tulikin mieleeni, ihan kohtakohtakohta on Juhannus! Joko sielä on kokot viritelty ja maggarat ostettu? Olen syntynyt juhannuksena, joten se saattaa selittää lapsellisen innostukseni tätä kesäjuhlaa kohtaan(mikähän sitten mahtaa selittää lapsellisen innostukseni Joulua ja uutta vuotta kohtaan? Ihan vain lapsellisuusko?). Meillä on jo pitkä kauppalista tehty. Huomena töiden jälkeen aiomme ottaa härkää sarvista ja lähteä Prismaan jonottelemaan ja törmäilemään ihmismassoihin. Ai mitäkö suunitelmia? Hengaillaan omalla terdellä kera muutamien ystävien ja syörään niiin maan perusteellisen hyvin ja paljon. Saatanpa maistella myös skumppaa ja sidukkaakin.

Kaksi treenikertaa täytyy vielä jaksaa puristaa, ja sitten saa heittää vapaalle pariksi päiväksi. Huomena on jalkapäivä salilla. Voi morjens, olen ihan puhki jo ajatuksesta... Suurin osa naisista taitaa treenata mieluiten jalkoja, mutta minä en. Jostain syystä käsivarsia on hauskin jumpata, siitäkin huolimatta että painot on aikalailla eri luokkaa kuin jalkoja tehdessä. Tulinkin itseasiassa juuri salilta. Takana hausis- ja ojentajaharjoitus. Huomena nähdään tuliko tehtyä kunnolla ;) Nyt vielä Demi-karvakorvan kanssa ulos pikaisesti, joten palaillaan taas!


Aurinkoa loppuviikkoon!

Ansku

12 kommenttia:

 1. Tuo haalari on todella tyylikäs ja hieno! Mahtava kesävaate :)

  VastaaPoista
 2. Upea nainen, kiva kesähaalari! (: mahtavaa juhannusta sinne :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sitä samaa sinne, ihanaa juhannuksen aikaa! :)

   Poista
 3. Aivan upea tuo haalari ja ihana kokonaisuus! <3

  VastaaPoista
 4. Oi missä olet pärjännyt noin vähissä vaatteissa, täällä on ollut niin kylmä viime päivinä! Ihanaa juhannusta ja saako onnitella syntymäpäivän johdosta jo? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. meillä oli aika kummallinen ilma. Farkkutakilla oli kuuma, ja ilman vähän viileä :D

   Oikein hyvää juhannusta sinnekin! Saa toki onnitella, mutta keskiviikko on virallinen päivä. Kiitos :)

   Poista
 5. Mä tykkään myös enemmän treenata yläkroppaa, en tiedä miksi. Ehkä ihan sen takia että hyvän näköiset kädet on mulle tärkeämmät kun jalat jotka on jo jotenkin valmiiksi paremman näköiset :D

  Niin ja ihanaa juhannusta ja synttäriä :) Mä oon myös juhannuksesta ihan intona vaikka synttäreitä olekkaan. Voi kai vaikuttaa se että mun loma alkaa aina juhannuksena :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahaa! Mulla ei ole kyllä hyvännäköiset jalat, mutta niiden treenaaminen on todella, todella raskasta! :D

   Ihanaa juhannusta sinnekin, ja mahtavaa lomaa!!! :)

   Poista
 6. Nainen! Sä olet niin kaunis! ♥

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!