sunnuntai 23. kesäkuuta 2013

Keskikesän juhla

Valon ja yöttömän yön juhla alkaa olla osaltani paketissa. Juhannuspäivä on kulunut päivätorkkujen, auringon ottamisen ja yleisen rötväämisen ja herkuttelun merkeissä. Aaton vietin hyvässä porukassa, kotona grillaillen. Kyllä me sitten lopulta kokkoakin lähdimme katsomaan, mutta lupa oli evätty joten jäimme nuolemaan näppejämme sen osalta. Kannatti silti lähteä liikenteeseen, saimme nauttia mahtavasta livebändistä kuitenkin(sekä tolkuttoman pitkästä juomajonosta...). Kuvasaldo jäi melko pieneksi, eikä ole pääasiassa oikein blogiystävällistäkään. Tässä kuitenkin muutama asu- ja fiiliskuva eiliseltä:


Jännä että olin ihan innoissani tästä päivästä, kun ei tarvitse lähteä mihinkään. Varsinkaan salille tai lenkille, ja saa herkutella niin että vatsa repeää. Nyt jo kuitenkin odotan huomista, ja piiitkää lenkkiä minkä aion heittää. Jännästi se liikunta kuitenkin saa aikaan hyvän fiiliksen, vaikkakin toki myös lepo tekee erinomaisen hyvää :)

Nyt rillataan! Ihanaa juhannuspäivän illan jatkoa :)

Ansku

P.S. Mari-ystävälle hiiiiirrrmuisen paljon onnea uuden uutukaisen perheenjäsenen vuoksi! Olet rakas <3

p.p.s: kirjoitin ja julkaisin tämän jo juhannuspäivänä, mutta Photobucet teki källit, ja hävitti kuvat. Latasin ne uudelleen toista kautta, ja julkaisin tämän uudelleen. 

12 kommenttia:

 1. Ja vau tuota sun tukkaa! Ihastelen sitä joka kerta (:

  VastaaPoista
 2. Mikä tuo ihana leivonnainen on?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on kymmenen hengen kaakku :D Kinuski-sellainen. Nam <3

   Poista
 3. Jaahas, ollaanko sitä käyty keräilemään pikku hiljaa valkeaakin teemaa? ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu! Tai siis en ole yhtäkään ostanut itse, mutta haluaisin niitä lisää. Ne on mukavan monikäyttösiä. Keltaiset on enemmän kesäkäyttöön jotenkin.

   Poista
 4. Astiafriikkinä pistää silmään, kun ihmiset jättää tarrat astioihinsa kiinni?! Sullakin näkyy olevan salaattikulhossa jopa viivakooditarrakin kiinni?? :D Keskityn taas olennaiseen. :D Mutta selvitä mulle, miksi sinä ja moni muu ei ota noita tarroja pois? Nehän on hirveän epähygienisiäkin...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ekaa kertaa kippo käytössä, enkä huomannut :D

   Poista

Kiitos kommentistasi!